CímlapsztorikÉrdekes világ

Interjú egy indigó gyermekkel: az által adott tudás az egész világunkat átformálhatja

„Rengeteg dolog múlik azon, hogy az emberiség képes lesz-e tanulni a jelenkor hibáiból.”

Megdöbbentő dolgokról beszélt, ha az emberek ezt képesek lesznek befogadni, akkor alapjaiban változtathatjuk meg a hétköznapjainkat és az emberiség jövőjét is.

Egyértelműen kijelenthető, hogy az Indigó gyermekeken, és a generációjukon múlik majd az emberiség sorsa, jövője.

Hirdetés

Vagy képesek leszünk meghallgatni őket és cselekedni, vagy végleg a pusztulásba rohanunk, egy civilizációs szakadékba, mely felé most is teljes gőzzel robogunk.

Interjút készítettünk egy indigó gyermekkel, aki megdöbbentő dolgokat állít arról, hogy mi az emberiség jövője, és hogyan kellene cselekednünk, hogy megmentsük a bolygót.

Az indigó generációról korábban is írtunk: a különleges pszi és paraképességekkel is rendelkező generáció tagja sokkal magasabb intelligenciával és érzelmi intelligenciával rendelkeznek. Nyitottabbak a világra.

Ők leszek azok, akikből a közeljövőben vezető tudósok és nagyformátumú emberek lépnek majd elő, hogy az emberiséget visszavezessék a helyes ösvényre.

Cathy azt mondja, hogy az emberiség egy jó ideje egy egyre sötétedő ösvényen menetel előre. Amerre tartunk, az valójában egy alagút.

Azt gondoljuk, hogy az alagút végén a megoldás vár minket, ezért gőzerővel menetelünk előre.

Fejlesztjük a technológiát, a tudományt, eközben mértéktelenül fogyasztunk és elhasználjuk a világ erőforrásait.

Pedig az alagút végén nem vár ránk más, mint egy zsákutca.

Ebbe a zsákutcába rengeteg civilizáció belefutott már a múltban – utalt Cathy az előző időszakokban a bolygónkon élt emberi civilizációkra, melyeket ma sem ismer el teljesen a mainstream régészet.

Hirdetés

„Azért jöttünk a világra, hogy megmutassuk, figyelmeztessük az emberiséget: ha az alagút végére ér, nagyon sötét lesz és már nem lesz erőnk visszafordulni és visszamenni oda, ahonnan indultunk. Egy halálverem vár ránk, ha nem változtatunk”

– állítja.

Szerinte az emberiség feladata az, hogy visszatérjen a természettel való közös harmóniára. Hogy többé ne romboljon, hanem építsen, és tudja azt mondani, hogy „ELÉG”.

A mértékletesség menti meg a jövőnket és a bolygót – teszi hozzá.

Elmondta azt is, hogy az átlag ember hogyan nyerhet energiát a térből, hogy sokkal jobban érezzük magunkat a hétköznapokban.

„Ne használjatok wifit, mikrohullámú sütőt, ne nézzétek a televíziót. Ezek mind negatív energetikai szinten működnek, káros az általuk szórt sugárzás.”

Cathy elmondása szerint ha ezeket kerüljük, elkezdünk lelkileg és spirituálisan feltöltődni, ami végső soron fizikai szinten is jelentkezni fog.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kövesd partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.