CímlapsztorikMisztikum

Invázió jön az Űrből: Nefilim háború és a Kék Sugár hadművelet fogja egyesíteni az emberiséget?

“Egy nappal azután, hogy néhány Armageddon szintű globális válság, és egy mindenre kiterjedő nukleáris háború bontakozik ki, az eget több ezer csillaghajó tölti meg, hogy leszálljanak a Földre…”

Megdöbbentő dolgok eljövetelét várja a világelit.

Tervezetten készülnek a bolygó megsemmisítésére?

Hirdetés

Egyszer már eljátszották, hogy lejönnek az idegenek a Földre, újra erre készülnek?

Mikor ez a helyzet lejátszódott az H. G. Wells “Világok Harca” című művének adaptációjából a Merkúr Színházból történt közvetítése során, az emberek szerte az Egyesült Államokban és az egész világon egy pszichológiai szünet állapotot és poszt-traumatikus stressz szindrómát tapasztaltak meg, amikor mindaz amit valóságnak hittek, hirtelen szertefoszlott körülöttük.

Az 1938-as Világok Harca közvetítése terror- és pánikhangulatot okozott az egész Egyesült Államokban, és emberek milliói hangolódtak rá és hitték azt, hogy egy valódi inváziót hajtottak végre a Marslakók.

Az adást részben a Rockefeller Alapítvány finanszírozta a Princeton Rádión keresztül, és a Külkapcsolatok Tanácsa vezényletével, ami bizonyíték lehet arra, hogy esetleg valóban egy pszichológiai tesztet végeztek “véletlenül”, és “szerencsétlen” pánikot okozva ezzel az egész Egyesült Államokban.

A Kék Sugár hadművelet és a nefilim civilizáció inváziója

Sokak szerint az úgynevezett Kék Sugár, hadművelet, azaz Blue Bem Projekt arra fog szolgálni, hogy elhozza az Új Világrendben egyesülő emberiséget, ahol nem lesz több megosztottság, nem lesznek országok, nemzetek, és egyetlen világvallásba lesz tömöríthető az emberiség.

A cél azonban nem nemes, sokkal inkább egyetlen kezelhető masszába akarják “beszorítani” majd az emberiséget.

Dr.Cantril egy tanulmányt írt, melynek címe: “Invázió a Marsról – Tanulmány a pszichológiai pánikról”. Cantril tanulmánya vizsgálta a rádióműsorok és a média hatalmát, és a hatása következtében a lakosságban keltett közvetlenül fellépő félelmet.

Ezt követően a NASA által kifejleszett Project Blue Beam rendszert hozták létre, mely EMF hullámok segítségével vizuális hallucinációkat okoz az emberek fejében, és óriási méretű holografikus képeket képes létrehozni, egy másik technológia pedig képes egy szimulált idegen megszállást kivetíteni.

Az elméletük és számításaik szerint ugyanis csak egy ilyen horderejű esemény lesz képes egyesíteni a teljes emberiséget, hogy aztán a tömeg a biztonságért cserébe MINDENÉT, még az egyéni szabadságát is feladja és egy egséges világvallás alá is behódoljon.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Ha tetszett, kövesd partnerünk tartalmait is!

Iratkozz fel a csatornára.

Ezzel egyúttal támogatod oldalunkat is.