CímlapsztorikÉrdekes világ

Itt a Nagy Felfedés: tömegével jelenthetnek ufó észleléseket és ez még csak a kezdet

Valami elkezdődött…?

Az emberiség felkészítése zajlik egy új korszakra és a földönkívüliekkel való kapcsolatfelvételre?

Tömegével érkezhetnek be ufó észlelések

A napokban jelent meg az Enigma Labs mobilalkalmazása, eleinte csak meghívásos alapon, miközben kijavítják a hibákat, bár tervezik, hogy a szélesebb nyilvánosság számára is elérhetővé teszik.

Hirdetés

Egyelőre ingyenes lesz a letöltés és a használat, bár a cég később díjat számíthat fel a
további szolgáltatásokért.

A vállalat nem csak új adatokat fog gyűjteni – az elmúlt évszázad során már mintegy 300 000 globális megfigyelés történt, melyek adatait beépítették a rendszerbe -, és bár adatkészletük elérhető lesz a nyilvánosság számára, az értékelésre szolgáló

Céljuk egy része az, hogy csökkentsék a megmagyarázhatatlan dolgok bejelentésének megbélyegzését – még akkor is, ha az észlelő személy nem gondolja, hogy idegeneket látott.

Egyes állami ügynökségek és cégek, például az Enigma Labs az UFO-k helyett az UAP kifejezést használják:

azonosítatlan rendellenes jelenségek, nem azonosított repülő tárgyak.

A változtatás célja, hogy olyan tárgyak széles körére terjedjen ki, amelyeknek nem lehet földönkívüli eredetük, és hogy a terminológia kevésbé hangozzon pejoratívan.

Az emberiség és a társadalom felkészítése elkezdődött?

Sokak szerint ez a mostani projekt is arra utal, hogy az emberiség felkészítése elkezdődött abban a tekintetben, hogy a közeljövőben valóban forradalmi dolgokat tárjanak a világ elé a földönkívüli élet létezésével kapcsolatban.

Mások szerint még többről lehet szó:

Az idegenek jelenlétéről itt a Földön.

Hirdetés

Erre utalhat az is, hogy a világon rendkívüli mértékben szaporodtak meg a különféle valósnak tűnő, semmi mással nem magyarázható ufó észlelések.

A Pentagon már az események ütőerén tartja a kezét?

Nem lehet nem észrevenni azt sem, hogy az ufó jelenséghez való hozzáállása a hogyna változott meg az amerikai kormánynak.

A Pentagon az utóbb 5 évben jelentős szivárogtatásokat tett meg és több száz ufó aktát hozott nyilvánosságra.

Egyre nyíltabban beszélnek olyan azonosíthatatlan jelességekről, melyekre akár a földönkívüli eredet magyarázata is megáll.

Nem véletlenül terjedtek el olyan szóbeszédek, miszerint a Pentagon valójában már rég az események ütőerén tarja a kezét és egy Nagy Felfedés előkészítésében vesznek részt a világ egyházaival karöltve.

A cél az, hogy a földönkívüli élet bejelentésének “sokkja” minél kisebb legyen és az emberiséget tudat alatt felkészítsék az óriási változásokra.

Földcsuszamlás szerű bejelentések jönnek?

Ha valóban bekövetkezik a sokak által várt nagy felfedés, az alapjaiban változtathatja meg a világ vallásait és szinte mindent a hétköznapi életünkben is-

Gondoljunk csak a kulturális vagy vallási hatásokra. A gyökereinél rengetné meg minden vallásos ember hitét , hiszen felmerülne a kérdés:

Ha Isten az embert a saját képmására teremtette, akkor vajon őket ki teremtette?

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!