CímlapsztorikÉrdekes világ

Itt az idő magyar poétikai elit megbuktatására? Az alvilág üzenhetett Orbánnak, megadták rá a kilövési engedélyt?

Van, amitől Orbán mindennél jobban fél?

Minden mindennel összefügg: az alvilág felirattal üzentetett Orbánnak?

Az egész állítólag azzal indult, hogy egy felirat bukkant fel, melyen valaki arra buzdítja a polgárokat, hogy idézzük:

“Lőjétek le Orbánt”.

Hirdetés

A felirat elköveője feltehetően egy magányos vandál lehetett, vagy egy kisebb csoport, a rendőrök nagyon gyorsan eltüntették a feliratot.

Ennyivel ki is fújna a dolog, azonban az utóbbi napokban a felirattal kapscolatban sámtalna szóbeszéd és összeesküvés elmélet született.

Noha ezekre semmilyen bizoyníték nincs, a közösség média mégis felkapta őket.

Eszerint a feliratot nem más hagyta hátra, mint a magyar alvilág, mely így üzent Orbánnak, hogy elérték a tűréshatárt, gondolva itt Mészáros Lőrinc jachtozására többek között.

Egy hónapon belül jönnek azok a bizonyos nevek?

Azt simán érzékelni lehet, hogy az embereknél és így talán valóban az alvilágban is (ha valóban van ilyen Magyarországon) kicsaphatta a biztosítékot Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea jachtozása és utazgatása.

Már csak azért is, mert mindeközben a magyarok nagy része komoly megélhetési válsággal küzd, ezt elégelhették meg sokan, és talán HA VALÓBAN az alvilág üzent, akkor betelhetett a pohár.

Ugyanakkor egyre több Fideszes kulcsember kel ki a hatalom ellen, mert ami jelenleg zajlik, már nekik is sok.

Lásd többek között Pesty Lászlót is, aki azt állítja, tud neveket, és minden bizonnyal egy hónapon belül elő is fognak kerülni nevek olyanokról, akik az országot meglopták, zsaroltak, csaltak és hazudtak.

Vizsgálat indult Mészáros Lőrinc ellen

Ezután nem sokkal érkezett egy igencsak érdekes hír.

Hirdetés

A jachtozás után állami vizsgálat indult Mészáros Lőrinc cége ellen.

A legújabb luxusjachtos urizálás már Orbán Viktornál is kicsapta a biztosítékot, ezért kaphatott félreérthetetlen üzenetet Mészáros Lőrinc a kormány legfelsőbb szintjéről – mondták a Blikknek.

ország leggazdagabb emberének egyik cégét pedig már állami hatóság is vizsgálja, amitől szakértők szerint nem kell tartania a vállalkozónak, de azért komoly üzenet.

Kimit gondol?

Megindulhatott a belháború a hatalom berkein belül?

Vagy az egész csak egy összehangolt színdarab, amit a nyilvánosság felé elbáboznak? Vagy az alvilág tényleg létezik és most minden követ megmozgat, hogy eltakarítsa a mindenkori politikai elitet?

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!