MisztikumMúltidéző

Japán történész: a magyarok “a fényt vitték “ és tudásuk , tevékenységük alapján civilizációk születtek

Egy japán származású , majd Amerikában élt történész által megfogalmazva :

“… Miért van az , hogy a világ egyetlen nemzete a magyar – melynek származását , történelmét minden más népesség elhomályosítani igyekszik …? “

Ezt olvasnia kell minden magyarnak, erről tudnia kell minden igaz hazafinak, akinek fontos a nemzetünk és a magyarságunk.

Hirdetés

Kik állnak – e mögött a homályosító érdekszövetség mögött …?

Addig is amíg önök erre válaszolni fognak , mi japánok és az összes turáni törzsekhez tartozók , Pakisztántól – Szibériáig és Hindukustól -Burmáig , a legősibb “ egynyelv “ elemeit megtartó nyelven “ magyarul “ írjuk “ Ébresztőinket” csaknem 800 millió testvérünkhöz …”

Shokotu Faisi dr. Ph. – 1962 február 2 – án írt leveléből , kinek létezését is TAGADJÁK a hivatalos magyar történelem képviselői !

Függetlenül attól , hogy valóban létezett – e ez a történész , még a gondolatok igaznak bizonyulnak : mindannyian tapasztaljuk a történelmünk elhomályosításának szándékát!

S abban is bizonyosak lehetünk , hogy számtalan nép tekinti a magyar népet testvérének , rokonának !!!)

VISZONT ! – Nem tagadhatják semmiképpen az 1925 – ben hazánkban járt neves indiai történész —— Dr. Sir Ervad Jivanji Modi —— szavait , aki az MTA tudományos berkeiben is tartott előadást :

“ Áldottak legyenek a magyarok , Attila népének egyetlen örökösei ! “

Az MTA ki is tüntette , pedig beszédében egyértelműen fogalmazott : “ Áldottak legyetek magyarok , Attila népének egyetlen örökösei !

Félszázados tanulmányaim meggyőztek arról, hogy a hunok feltétlenül a magyarok ősei voltak , s így a mai magyarság az ősi szkíta nèpek egyedüli leszármazottai .

Hirdetés

Ezért a magyarság történelme ma élő összes nemzetek legősibb történelme …”

A kiragadott részből az utolsó mondat azt mondja el amit a kutatásaik alapjàn a németek már bizonyítottak – arról az ősi korról , amikor a szkíták voltak a meghatározó népesség , akik “ a fényt vitték “ és tudásuk , tevékenységük alapján civilizációk születtek .

Ez még szép hazánkban tagadott , el nem fogadott történelmi kép!

Népünk eredetét szűk ázsiai területen keresik és vélik megtalálni .

A sztyeppei “ nomád múlttól “ elszakadni képtelenek.

Ezáltal az írást használó civilizációk kialakulásának történelme feltáratlan – ennek elősegítése a hazai hivatalos történészeink számára lehetetlen .

Pedig mind a hieroglif írás , mind pedig a hangokat megjelenítő ÁBC – rendszerű írás ugyanonnan származik!

Nyelvünk ősisége a világon mindenhol elfogadott – sajnos nálunk ez – MÉG ! – a hazugság kategóriába tartozik …

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.