Misztikum

Jézus leszármazottai a megfelelő pillanatban a világ elé fognak állni – állítja egy bennfentes

Szerinte több mint kétezer év hazugságát és illúzióját fogják lerombolni: a Vatikán valóban végig hazudott az emberiségnek?

Redditen és egyes netes fórumok bugyraiban már beszélnek egy elméletről évek óta, ami ha valóban igaz, akkor nagyon durva, sorsfordító események előtt állhatunk.

Arról van ugyanis szó, hogy egy állítólagos bennfentes kijelentette évekkel korábban: 2030-ig a világ és a nyilvánosság elé léphetnek Krisztus ma is élő leszármazottai.

Hirdetés

Azok, akiknek az ereiben valóban ott csörgedezik Jézus vére.

Jézus ugyanis egyes teóriák szerint nem halt meg a kereszten, egy másik elmélet szerint Mária már várandós volt a keresztre feszítés idején és egy Sára nevű lánynak adott végül életet Európába menekülve.

Egy „királyi vérvonal” alakult ki, melynek tagjai sok esetben nem is tudtak különlegességükről, arról hogy kivételezettek.

Ez részbe amiatt volt, hogy megvédjék a jézusi vérvonalat az egyház által állítólagosan szervezett tisztogatásoktól.

Jézus leszármazottai ugyanis jogos igényt tarthattak volna a mindenkori egyház vezetésére.

Ezt a Vatikán tudta és miután kiépítették a világ legnagyobb és legrégebbi „vállalatát”, „vadászni kezdtek” a lehetséges jogutódokra.

Többek között Sárára is, és az ő leszármazottaira.

Nem szerették volna ha kívülről jött személy ül a Vatikán trónjára, különösen a niceai zsinat után, ami után a Biblia jelentősen át lett szerkesztve, megkreálva ezzel a ma is ismert és sokak szerint hazug Messiás történetet a megváltással és a kereszthalállal.

A Biblia hazgságairól scak a leszármazottak tudnak, de mint már említette a titokzatos elmélet, egy részük nem is tud arról, hogy kicsoda ő valójában.

Hirdetés

Ez a védelmük miatt van így.

Azonban egyes neten terjedő elméletek és szóbeszédek szerint hamarosan, éveken belül a nyilvánosság elé állhatnak, lerántva minden hazugságról a leplet.

Mivel Krisztus vére az ő ereikben csörgedezik, a világnak adott legnagyobb ajándékát fogják felkínálni.

Jézus vérét, teljs genetikai kódját.

Ez a teljes igazság ami által az emberiség maga is megismerszik.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.