CímlapsztorikMisztikum

Jézus leszármazottai hamarosan a nyilvánosság elé léphetnek lerombolni a Vatikán hazugságait?

A Sion-rend pedig védi ezen személyeket a nyilvánosság elől, attól, hogy a titkuk kitudódjon?

Jézus nem is halt meg a kereszten, és gyermekei születtek?

Egy ideje számos különféle elmélet lát napvilágot arról, hogy a Vatikán pontosan mit titkolhat el Krisztus kereszthalálával kapcsolatban.

Az egyik legismertebb elméletet még maga Dan Brown is feldolgozta híres regényébe a Da-Vinci kódban, amiről Tom Hanks főszereplésével film is készült.

Hirdetés

Azóta sem csitulnak a kedélyek és rendre jelennek meg olyanok, akik azt állítják, hogy Jézus valóban nem halt meg a kereszten és később Mária egy Sára nevű lánynak adott életet, tőle pedig Jézus ma is élő leszármazottainak egész vérvonala eredhet.

A Sion-rend pedig védi ezen személyeket a nyilvánosság elől, atótl, hogy a titkuk kitudódjon.

A rend létezésével kapcsolatban is eleve heves viták vannak, ugyanis létezésüket sem cáfolni, sem pedig bizonyítani nem lehet egyértelműen.

Jézus leszármazottai talán maguk sem tudhatnak származásukról?

A különféle apokrif iratok arról beszélnek, hogy a keresztre feszítés nem teljesen úgy volt, ahogyan ma ismerjük és Jézusnak valóban utódai lettek.

Egyes források egy kislányról, Sáráról beszélnek és írnak, mások egy fiú és egy lánygyermekről.

A Meroving-házhoz köthető embereket tartják ma részben Krisztus leszármazottainak, de a helyzet nem ennyire egyszerű.

Az egyenes ágú leszármazottak állítólag saját maguk sem tudhatnak a származásukról, ezzel védik meg őket a Sion-rend által

– vélik egyes elméletek.

Léteznek olyan szóbeszédek és pletykák is, miszerint Jézus leszármazottai nemrég szembesülhettek a teljes igazsággal, de ezek mind inkább az interneten különféle főleg reddites fórumokban terjedő alap nélküli szóbeszédek.

Hirdetés

Azonban ha eljátszunk a gondolattal: eljöhet a nap, amikor Jézus leszármazottainak tudtára jut, hogy ők a Messiás vérének hordozói?

Ha igen, hogyan reagálnának? Tényleg a világ elé mernének állni?

Hiszen ezzel több dolgot is kockáztatnának. Hitéleti válságot, hiszen romba döntenék a puszta létükkel a Vatikán és a Biblia hazugságait.

Egyúttal a vérükben lenne Krisztus genetikai kódja, ennél közelebb pedig még az ember soha nem kerülhetett az Isten fiához tudományos és biológiai értelemben…

12 tanítvány helyett 13? A Vatikán tényleg rejteget valamit?

Vatikán könyvtára több ezer éves könyveket, feljegyzéseket rejt, amiket nem láthat senki a Pápán és az apostolokon kívül.

Nem kizárt, sőt jó esély van rá, hogy titkolnak valamit. És elég könnyű lenne eltitkolni. Lehet nem is 12 az a 12 apostol?

Ezt azért is fontos kiemelni, mert egyesek szerint Jézus kedvenc tanítványa a 12 tanítványon kívül tizenharmadikként Mária volt, akire egy apokrif iratban úgy hivatkozik rá, mint a “társa” ami abban a korban kapcsolatot jelentett.

Rengeteg megmagyarázatlan dolog és rejtély van még Jézus élete és halála kapcsán, amivel kapcsolatban súlyos vádak érik időről időre az egyházat.

Azonban végül idővel minden csontváz kihullik a szekrényből, ha elég ideig várunk türelemmel…

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!