CímlapsztorikÉrdekes világ

Jézus második eljövetele egy földönkívüli evakuáció lesz a pusztuló Földről?

Az emberiség megmentése és az arra érdemesek kiválogatása, egy “másik ádámi civilizáció” létrehozása jön a Bibliában is leírt második eljövetel új értelmezése szerint?

Jézus valójában nem ítélkezni jön, hanem kiválogatni a leendő túlélőket?

Amikor Jézus ismét vissza fog térni a Földre, ítélkezni fog élők és holtak felett, és az általunk jelenleg ismét világ ebben a formájában véget ér.

Ez utalhat arra a fentiekből levezetett elképzelések szerint, hogy Jézus már nem egyedül érkezik és földönkívüli küldöttséggel, delegáltakkal fogja kiválogatni az arra érdemeseket.

Hirdetés

A második eljövetel ugyanis egyfajta mentőakció lesz, a Földbolygó evakuációja.

Ezen elmélet szerint ugyanis arról van szó, hogy az emberiség által szétpusztított Föld valójába haldoklik.

Jézus pedig azért fog visszajönni, hogy az emberiségből kiválogassa azokat, akik alapjai lehetnek egy új, sokkal prosperálóbb civilizáció létrehozására egy másik bolygón, vagy akár itt a Földön, miután ismét “eltöröltek mindent”, akárcsak az özönvíz idején.

Egy új “Ádámi civilizáció” létrehozása?

Ezen elmélet szerint valójában a második eljövetel az emberiség “újraválogatása”, akárcsak az özönvíz előtt Noé esetében.

Ezt követően pedig egy újabb kataklizmával tisztítják meg a bolygót a pusztító emberiségtől, vagy egy másik planétára helyezik ki az arra érdemes túlélőket.

Több ufó hívő megrögzötten állítja, hogy Jézus valójában jóval több volt mint ember. Emberfeletti képességekkel rendelkezett, képes volt gyógyítani és halottakat feltámasztani.

Ez az ő olvasatukban egy magasan fejlett földönkívüli technológiára is utalhat akár.

Szerintük Jézus valójában egy idegen faj küldötte volt, és második visszatértekor az lesz a feladata, hogy maga köré gyűjtse azokat, akikkel létre lehet hozni egy magasabb szintű, sokkal megvilágosultabb emberi civilizációt.

Kiválasztottaké lesz a következő Újvilág?

Ha az ufóhívők elmélete valóban igaz, akkor ezzel nem kevesebbet állítanak, minthogy a földönkívüliek többször elpusztították, lenullázták már az emberi civilizáció fejlődését és tulajdonképpen ők maguk voltak az “Isten”, akinek köszönhetően az özönvíz is végigsöpört a bolygónkon, elpusztítva ez előző emberi generációkat.

Hirdetés

A jelenlegi, egyes sejtések szerint hatodik emberi civilizáció is belekerült abba az önpusztítási spirálba, mint elődei, ezért önmagunkat és otthonunkat is veszélybe sodortuk, szükség van a kiválasztottak evakuálására és a Messiás második eljövetelére…?

Ki mit gondol erről?

Egy abszurd elmélet sok fantáziával, vagy lehet benne némi logika?

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.