Érdekes világ

Mindenki Mészáros Lőrinc brutális és aggasztó fogyásáról beszél

Ez lehet a titka? Vagy valóban valamit eltitkolnak a sajtó elől? Ki mit gondol?

Látványos de aggasztó átalakulás?

Mindenkit ledöbbentett, amilyen képek tegnap napvilágot láttak Mészáros Lőrincről, aki szó szerint csont és bőr állapotra vna lefogyva.

A találgatások és a különféle elméletek gyártása azonnal be is indult, mivel sokan túl nagy változásnak tartják mondjuk a 2014-es Mészáros Lőrinchez képest, aki finoman fogalmas se volt egy vékonyka alkat.

Hirdetés

A legtöbben természetes életmóddal és rendszeres sporttal magyarázzák a brutális és már-már aggasztó fogyás titkát.

Azonban sokan egyúttal arra is felhívják a figyelmet, hogy a képeken Lőrinc arca fáradtak, nyúzottnak tűnik, sőt, izom is alig látható karjain és testén, ami nem feltétlen igazolja azt, hogy rendszeresen aktívan sportolna.

Mészáros Lőrinc valószínűleg minőségi szénhidrátforrásokat vesz igénybe, friss alapanyagokból, frissen főzött ételekből.

Ha gyakran jár étterembe, ez nem lehet gond.

Az ötven felettiek körében nagy sikere van a főleg zöldségekből, hüvelyesekből és teljes kiőrlésű gabonából is álló mediterrán diétának is

-állítja több dietetikus szakember.

Ez lehet a titka?

Tóth Krisztina, a Mérszáros-csoport kommunikációs igazgatója ugyan a sajtónak nem nyilatkozott, de még évekkel ezelőtt ejtett el néhány mondatot Mészáros Lőrinc szokásairól és életmódjáról.

„Mészáros Lőrinc korán talpon lévő típus, reggel 6-7 óra körül kel, és este 6-8 óránál hamarabb nemigen ér véget a napja.

Ám ha az ideje engedi, mindennap mozog valamit.

Hirdetés

Kardióval, biciklizéssel és futással igyekszik karban tartani magát: már kora délután edz, amire szükség is van, mert sok időt tölt ülve”

-mondta akkor.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.