CímlapsztorikÉrdekes világ

Jobb jegy jár a beoltott diákoknak: botrány a magyar iskolákban!

Egyre szürreálisabb világ van kibontakozóban.

Már az iskolákban is elindult a diszkrimináció az oltottak és oltatlanok között…?!

Panaszt emeltek a szülők egy biológiatanár ellen Tamásiban, mert szét akarta ültetni a koronavírus elleni oltást már megkapó és a beoltatlan diákokat.

Hirdetés

A Würtz Ádám Általános Iskola és Alapfokú Művészeti iskola pedagógusa a védőoltásban nem részesült diákokra megjegyzéseket is tett – számolt be a Blikk.

A lap arról ír, hogy az iskola biológiatanára közölte diákjaival, hogy az óráin külön kell ülniük a beoltott és beoltatlan tanulóknak, sőt utóbbiaknak „a hátsó padokban van a helyük, nehogy leköhögjék a többieket”.

Egy neve elhallgatását kérő szülő azt is elmondta. hogy a tanár folyamatosan megjegyzésekkel illette a nem beoltott nebulókat, majd később azt is közölte az osztállyal:

AZ OLTÁSI IGAZOLVÁNNYAL RENDELKEZŐNEK EGY ÉRDEMJEGGYEL JOBBAT AD.

A szülők egy része emiatt bepanaszolta az oktatót, a Blikk pedig megkereste az általános iskola igazgatóját a történtekkel kapcsolatban, aki a helyzet rendeződéséről számolt be.

Az intézmény vezetője hozzátette:

A biológiatanár belátta, hogy az általa mondottak félreértésre adhatnak okot vagy sokak nemtetszését is kiválthatja, ezért ígérete szerint tisztázza a tanulókkal a kialakult helyzetet.

György István, a Miniszterelnökség területi közigazgatásért felelős államtitkára korábban azt közölte, hogy 185 ezer diák élt az oltás lehetőségével a nyáron…

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.