CímlapsztorikÉrdekes világMisztikum

Jöhet a világ “kényszer gyógykezelése”? Megmenti vagy romba dönti a világot Gates globális terve?

Utána jártunk a valós félelmeknek és az abszurd, megcáfolható összeesküvéseknek a filantróp milliárdos globális oltásprogramja kapcsán, mely akárhogy sült el, örökre meg fogja változtatni az emberiséget és a jövőt.

Tényleg eláraszthatják a világot vakcinákkal? Jöhetnek az először csak egyes korcsoportoknak beadott oltások, melyeket majd idővel kötelezővé is tennének?

Kötelezhetnek-e egyáltalán komplett országokat a veszélyhelyzetre hivatkozva, hogy oltassák be magukat?

Hirdetés

A helyzet az, hogy érthetőek a félelmek, mert ezt valahol már tervbe is vették. Angliában például terítéken van a javaslat, mely meghatározná: csak akkor lehet újra munkába állni, ha valakinek van ún. immunitás “igazolványa”, azaz be van oltva.

Ugyanígy oltáshoz kötnének bizonyos dolgokat a jövőben, mint például az Angliába való beutazást is.

Ha pedig feltételekhez lesz kötve az oltás, az emberek bizonyos szempontból mégis csak rá lesznek kényszerítve az oltás beadatására.

Vagyis sokak szemében a Bill Gates-hez köthető rém-konteók egyenesen rögvalósággá válhatnak, de nyugi! Nem eszik olyan forrón a kását!

Utána jártunk mennyire kell aggódni egyáltalán a filantróp milliárdos állítólagos tervétől. Merthogy a vele kapcsolatos konteók nagy része a mai napig nincs alátámasztva, sőt, egyenesen légből kapottak.

Nemrégiben maga Bill Gates nyilatkozta egy interjúban, hogy meg van döbbenve azon, mennyire sok konteó taglalja azt, hogy ő a “hunyó” a 2020-as járvány kapcsán.

A helyzet az, hogy nem a filantróp milliárdos egész világra kiterjedő kényszer gyógykezelésétől kell tartanunk, és még csak nem is önmagában az oltásoktól.

A kockázataiktól, ezek ugyanis valós félelmek és több szakember fogalmazta meg aggodalmát ebben a témában.

Szlávik János az ATV-ben is elmondta már korábban, hogy aggasztó az, hogy hihetetlen történelmi gyorsasággal engedélyeztetnek oltásokat. Sokszor éveken át kellene ezeket tesztelni, csak így lehetne kiszűrni normálisan a hosszabb távú, neadj’ Isten generációkon át “átívelő” mellékhatásokat.

Hirdetés

Szerinte ugyanis NEM LEHETNE felgyorsítani az oltóanyagok tesztelését. A videóban 5:40-től hangoznak el az aggasztó hírek Szlávik János infektológustól:

Az persze megint más kérdés, hogy egy egész világra kiterjedő közegészségügyi vészhelyzet mire kényszeríthet rá kormányokat.

Bár Gates és sok más hozzá hasonló vezető azt mondja, hogy egy az egész világra kiterjedő oltásprogramot kellene végrehajtani, még ő maga sem mondja, hogy ezt kötelezővé kellene tenni.

Még a veszélyeztetett korcsoportok számára sem.

Ez nem az a fajta gyilkos vírus, mely nagyon brutális halálozási aránnyal rendelkezik, ezért mindenki saját felelősségére dönthetne arról, beadat-e magának bármit.

Ugyanakkor szemernyi kétségünk se legyen afelől, hogyha egy igazán veszélyes vírus okozna járványt a jövőben, a hatalmak egy percig sem gondolkodnának a tömeges oltatáson bolygó szerte.

Önmagában ez sem lenne bűn, minden a vakcinán múlik.

Ez ugyanis örökre megváltoztatna mindent.

A filantróp milliárdosok által támogatott nagyszabású program vagy a világtörténelem egyik legnagyobb emberi sikereként vonulna be a történelembe, vagy az emberiség ellen elkövetett egyik legnagyobb bűnként.

Függően attól, hogy a közel 7,5-8 millárd Földlakó szervezete hogyan reagál az oltásra, és lesznek-e végzetes mellékhatások.

EZÉRT aggódnak sokan, ha szóba kerül egy esetleges “kötelezővé tétel”.

Azonban megnyugtatunk mindenkit, erre aligha kerülhet sor, a tudósok ugyanis nagyon tisztában vannak vele, hogy a tűzzel játszanak…

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.