CímlapsztorikÉrdekes világMisztikum

Jön a megfigyelésen alapuló digitális diktatúra: “Egyvilágrend” mindenek felett?!

Digitális “termeszfészkeket” csinálnak a nagyvárosokból, amiket totális megfigyelés alá vonnak.

A nyakunkon a tömeges megfigyelés és egy olyan teljesen új alapokon nyugvó társadalom születése, melynek gyakorlatilag már nem lesz szerzett joga a szabadság.

Az utolsó szabad emberi generációt épp most perkálják megfosztani alapvető jogaitól.

Hirdetés

Lehetséges-e elmenekülni a közelgő digitális totalitárius társadalom elől?

Sokan felteszik a kérdést: mit tegyünk? Van-e lehetőség a túlélésre, az egyéniség, a sérthetetlenség, a biztonság megőrzésére?

Hiszen látjuk, mi történik körülöttünk: korlátozzák azoknak a jogait, akik nem hajlandók alávetni magukat különféle, a hatalom által parancsba rendelt dolgoknak.

Avagy “aki nem lép egyszerre”, attól mindent elvesznek “estére”…?

Mindezt úgy, hogy sokszor ezek a csoportok még csak a vírus szempontjából sem tartoznak a rizikó csoportba, egyszerűen SZABD döntésükből nem akarnak oltakozni.

Az oltatlanokkal való globális leszámolás tanúi vagyunk, miközben a járványra hivatkozva gőzerővel levezényelték a digitalizálás fázisait az utóbbi 2 évben.

Kínában már több nagyváros van, ahol az állampolgárokat millió számra betelepíttet kamerákon, mikrofonokon keresztül nézik, hallgatják le és OSZTÁLYOZZÁK.

Az EGYVILÁGREND egy olyan világtársadalom kíván majd lenni ahol az emberi civilizáció tagjai kasztokba lesznek sorolva aszerint, hogy “mennyire értékeli őket” a rendszer.

Egyértelmű az irány: a nagy városokból hatalmas “termesz fészkeket” fognak létrehozni, ahol úgy figyelek meg minket, mint a termeszeket.

Hirdetés

Etetnek, jutalmaznak, büntetnek majd minket, szép lassan droid társadalommá átnevelve mindenkit, így vége az önálló, gondolkodni képes emberfők korának.

Vége az utolsó szabad generációnak.

Valaki elköltözik egy faluba, és ott várja ki a zűrzavaros időket. É

lelmiszert gyűjt, áttér az önellátó gazdálkodásra, és megvárja, amíg a hatalmak észhez térnek, és visszaadják a szabadságot, vagy legalább engedik, hogy úgy éljünk, mint korábban.

Mások szerint ez lehetetlen: erdőtüzek, árvizek, természeti katasztrófák és ember által előidézett események ezt nem teszik lehetővé. Egyedül nem fogunk tudni túlélni.

Nem ezt jósolja az a “forgatókönyv,” amelyet jelenleg ismerünk…

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.