CímlapsztorikÉrdekes világ

Jön az antikrisztusi vészkorszak és Jézus második eljövetele – állítják a Biblia tudósok

A világunk hamarosan belép a sötétségbe? Jön a pecsétek felnyílása, a “piramisok megrázkódtatása”? Már világszerte hallani a végítélet harsonáit?

Közel van Jézus második eljövetele és az apokalipszis?

Megdöbbentő teóriák keringenek már jó ideje arról, hogy mennyire lehet közel az emberi civilizáció vége ebben a formában.

A Bibliát szokták sokan említeni, mint ezek események egyik fő előrevetítő dokumentumát.

Hirdetés

A Jelenések Könyve pedig valóban arról ír, hogy számtalan égi jelenség és természeti katasztrófa fogja előre jelezni azt, hogy a 7 év nyomorúság bekövetkezik majd, ezt követően pedig Jézus második eljövetelével örvendeztet meg minket.

Biblia szakértők szerint a jelek egyértelműek

Ezt legalábbis nem zárják ki.

A jelenkor folyamatait elnézve tagadhatatlan, hogy a végidőkben élünk.

Elég csak megnézni a természeti cspaásokat,a tízcsapást alapul véve és szinte valamennyit át és megéltük az utóbbi pár évben.

Világjárvány, sáska invázió, dögvész, áradások, háború és földrengés, gazdasági válság és az erkölcs lezüllése.

Mind az Antikrisztus, mind pedig Jézus is a Földön jár már a társadalomban, de egyes elméletek szerint nem fedték még fel teljes mértékben a kilétüket.

Ha igazak a Bibliában leírt próféciák, akkor Ferenc pápát követheti az utolsó pápa, akinek az uralma alatt “Róma leromboltatik”.

Ez pedig egy nagyon közeli eseménynek ígérkezik…

DNS-ünkbe kódolt Antikrisztus?

Az Antikrisztus eljövetele az “idők végén,” az Apokalipszis idejében a DNS-ünkbe kódolt forgatókönyv. A Biblia azt mondja, hogy először az Antikrisztus, majd Krisztus, a második eljövetel, a feltétel nélküli szeretet, az isteni tudat, a paradicsom és minden más fog elérkezni.

Hirdetés

Amit az “Antikrisztus” jelent ebben az esetben, az az egész sötét oldalunk, minden tudatalattink, minden félelmünk, a túlélés hüllőtudata, és
vannak alacsony frekvenciájú, pusztító programok is.

És ez az “Antikrisztus” annak a sötétségnek a megszemélyesítése, amely először jön, amikor elindulsz az ébredés ezen ösvényén.

Először is természetesen feltárul a “sötét oldalad,” az érme hátoldala. Jön, és felismered, igazítod, elfogadod, felemeled.

Mindenki személyes apokalipszise is eljön?

Ezt a forgatókönyvet a sejtjeink rögzítik, és ehhez hasonlatosan játszódik le az egész emberiség általános forgatókönyve.

Ott van a pecsétek felnyílása, a “piramisok megrázkódtatása,” az energia felszabadulása, ami ezt a sötétséget a felszínre emeli.

Életbe lépett a fő isteni program, amely változatlanul átmegy bizonyos szakaszokon.

A Bibliában mindez megszemélyesítésekben, különféle “speciális effektusokkal” van leírva, de az atomrobbanás és a minket elborító cunamihullám – mindez bennünk van, félelmeinkben, érzelmek hullámaiban, pszichés energia robbanásában, miközben ez a mi személyes Apokalipszisünk mindamellett,a mit a világ fizikai értelemben is át fog élni hamarosan.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.