MisztikumTudomány

Fejlett, gyarmatosító fajok ólálkodnak a galaxisunkban és vadászhatnak ránk – figyelmeztetnek a tudósok

Hamarosan eljön az emberiségért a saját végzete?

Döbbenetes figyelmeztetést adtak közre a tudósok.

Tele lehet a galaxisunk ártó szándékú idegen civilizációkkal?

Egyre biztosabb, hogy a mi rendszerünk, mint a galaxis, mind pedig a tejútrendszer több fejlett, idegen civilizációnak is otthont ad rajtunk kívül.

Hirdetés

Ez pedig azt is jelentheti, hogy meg vannak számlálva a napjaink…

Az idegenek ugyanis több tucatnyian is lehetnek (idegen fajok) de 4 olyan fejlett, de ÁRTÓ szándékú kolónia is lehet köztük, mely veszélyt jelenthet ránk nézve.

Ha ez igaz, akkor megkezdődhetett a visszaszámlálás, és ugyanarra a sorsra juthatunk, mint annak idején Amerika őslakosai, amikor Kolumbusz betoppant…

Már Stephen Hawking is előre figyelmeztetett

Annak idején már Stephen hawking is élt ezzel a hasonlattal és azt állította, hogy ha üzeneteket küldözget szét az emberiség a mélyűrbe, akkor akaratlanul is felhívhatjuk olyan civilizációk figyelmét, amiknek nem kellene.

Lehetséges, hogy ugyan nem gonoszak az idegenek, de semlegesek, és úgy tekintenek majd ránk, mint a hangyákra, vagy bogarakat.

Mint amikor egy felfedező a dzsungelben kutat és időnként bizony eltapos számos fajt, mert közömbös.

Könnyen lehet, hogy az idegenek is így fognak viszonyulni hozzánk, erről maga Stephen Hawking is hasonló állásponton volt és mindig elmondta az aggályait az űrbe szétküldözgetett üznetekkel kapcsolatban, melyek gyakran a Föld koordinátáit, helyét is tartalmazták a Naprendszerben.

Lényegében térképet adhatunk egy idegen invázióhoz?

Az egyik legvadabb elképzelés szerint azért veszélyes ez az egész, mert ezzel gyakorlatilag egyfajta útmutatót adunk a hozzánk hasonló fejletlen civilizációkra vadászó földönkívülieknek, hogyna foglalják el a bolygónkat.

Hirdetés

Bár számos Földhöz hasonló bolygó lehet a galaxisunkban, még mindig a kevés kivétel közé tartozhat, így igazi erőforrásként és élettérként tekinthetnek rá más civilizációk is.

Különösen az olyan fajok, melyek rendelkeznek az idejutáshoz szükséges technológiával, de felélték a bolygójuk összes tartalékát, vagy egyszerűen csak hódítani indultak, más rendszereket elfoglalni.

A tudósok szerint még ha csak semlegesen állnak hozzánk, akkor is komoly veszélyt jelenthet a megjelenésük.

A tudósok egy része hozzáteszi:

Ez csak egy lehetséges verzió arra, hogy mit okozhat az emberiség folyamatos és eszetlen üzenet sugárzása a kozmoszba.

Jeleleg ugyanis senki sem tudja előre megjósolni, hogyan és milyen szándékú civilizációvla fogja előszrö felvenni a kapcsolatot az emebriség.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.