CímlapsztorikTudomány

Jön az “ítéletnapi variáns”, 30 millió ember halálával? Bill Gates figyelmeztetése valóra válhat?

Lesz olyan ítéletnapi variáns, amely ellen nem véd az oltás, futótűzként terjed és még az Isten sem menthet meg tőle minket…

Valóra válhat az emberiség talán legnagyobb rémálma és a nyakunkba szakadhat egy olyan mutáció, mely tényleg letarolhatja az emberiséget?

Bill Gates korábban többször is beszélt arról, hogy a koronaívrus után is újabb veszéllyel kell szembenéznünk.

Hirdetés

Ez a vész pedig akár 30 millióm ember halált is előidézheti majd.

Ő maga arról beszélt, hogy ezt mesterségesen kirobbantott járványok hozhatják el amit a bioterrorizmus fog okozni.

Nemrégiben azonban egy videójában arról beszélt, hogy a koronavírus variánsok is komoly veszélyt hordozhatnak magukban.

A világnak ugyanis legalább 80%-ban kellene átoltottnak lennie, addig egyre veszélyesebb mutációk keringhetnek majd az emberi populáción belül…

Sorra jönnek az egyre ijesztőbb variánsok

Mindeközben a Newsweek hasonló témában írt cikkében azt írják, hogy a delta-variáns terjedése és dominánssá válása azt bizonyítja, hogy még az eddigieknél is durvább variánsok jöhetnek.

Michael Osterholm, a Minnesotai Egyetem epidemiológusa szerint a delta-variáns által okozott járványhullám még a mostaninál is rosszabb lesz az Egyesült Államokban, és hamarosan drasztikusan nőni fog a kórházban kezeltek száma.

AKIK EDDIG MÉG NEM KAPTÁK EL A VÍRUST, AZOK A KÖVETKEZŐ HÓNAPOKBAN VÉLHETŐEN ÁTESNEK MAJD A FERTŐZÉSEN – MONDTA.

Jonathan Eisen, a Kaliforniai Egyetem biológusa arra emlékeztetett, hogy már most megjelent néhány olyan variáns, amely az Egészségügyi Világszervezet (WHO) figyelmét is felkeltette.

Ezek közé tartozik az éta-, a kappa-, az ióta-, valamint a Peruban kialakult lambda-variáns, amelyről nemrég mutatták ki, hogy még az oltás ellenére is jó eséllyel képes lehet megfertőzni az embereket.

Hirdetés

A szakértő szerint egyelőre még nem lehet megmondani, hogy ezek a variánsok mennyire lesznek veszélyesek, de ennek láttán el kell azon gondolkodni, hogy a jövőben milyen új, veszélyes variánsok fejlődhetnek ki, illetve hogy az emberi testnek mely szerveit tudják majd megtámadni az új vírusok.

Lesz olyan ítéletnapi variáns, amely ellen nem véd az oltás, futótűzként terjed és még több embert fertőz meg súlyosan, mint az eddigiek?

– teszi fel a költői kérdést a szakértő, hozzátéve: szerinte is kicsi ennek a valószínűsége, de egyáltalán nem kizárható.

A következő variáns egy szteroidokkal teletolt delta lehet

– fogalmazott képletesen ugyanezzel kapcsolatban Michael Osterholm.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.