CímlapsztorikÉrdekes világ

Jönnek a migránsok és elveszik a munkánkat? Egyre több magyar város „elesik”

Közben „Magyarország gazdasága szárnyal” állítólag, de maga a kerítést húzó kormány kezdte el betelepíteni az idegeneket hazánkba.

Döbbenetes körkép az orbáni hazugság színfalai mögül.

Egyre több helyen jelennek meg olyan külföldi vendégmunkások, akiknek a jelenléte erősen megváltoztathatja majd a város és a közösség képét és az életét is.

Hirdetés

A kormány ugyanis nem veri nagy dobra, de elkezdte ezeket a „migránsokat” betelepíteni kis hazánkba, miközben ennek a szöges ellentétéről kommunikáltak szavakban 12 éven át.

Sőt, a választásokat is rendre ezzel a be nem tartott ígéretükkel nyerték meg.

Most mégis egyre nagyobb számban vannak jelen bangladesi, indiai, kínai és egyéb országokból érkező vendégmunkésok egyes kisebb és nagyobb városok „gyárainál”.

Ott van a debreceni akkugyár esete, ahová több ezer külföldi vendégmunkásnak készítik elő a „terepet”.

De a napokban hogy mást ne említsünk, vendégmunkások lepték el Hajdúszoboszlót is, a helyiek pedig aggódnak.

A hajdúszoboszlóiak szerint a debreceni beruházások miatt még több külföldi munkás érkezhet a városba. A riportban egy helyi asszony arról számolt be, hogy egy török kamionnal szállították az ágyakat és ágyneműket a vendégmunkásoknak.

A HELYIEK FÉLTIK A MEGÉLHETÉSÜKET, TARTANAK TŐLE, HOGY A KÜLFÖLDI MUNKÁSOK MEGJELENÉSE VISSZAESÉST EREDMÉNYEZ A TURIZMUSBAN.

Megjegyezték, hogy az üdülő- és lakóházakkal határos magánterületen már épül egy munkásszálló, amelyre a debreceni építési hatóság adta ki az engedélyt.

Vagyis elkezdődött az „invázió”, ahogyan sokan mondják.

Hirdetés

Persze a külföldi vendégmunkásokkal nem feltétlen lenen baj, ezek mégis csak legális „bevándorlók”, de attól még bevándorlók – emelik ki sokan felháborodva.

Ha nem békülünk meg egymással, ha mihamarabb nem leszünk képesek összefogni, elsodorhatnak bennünket a legújabb idők borzalmai.

Azt ígérték, nem engedik be őket, ezzel nyertek választásokat is, most a kormány maga készíti elő, hogy „elvegyék a munkánkat” és a béka feneke alá rontsák le a közbiztonságot?

Ki mit gondol erről az egészről?

5-10 éven belül itt is ki fognak alakulni azok a bizonyos „gettók”, vagy no-go zónák?

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.