CímlapsztorikÉrdekes világ

Rendkívüli ülést tartanak a politikusok az ufó helyzet miatt: jön a világszintű bejelentés?

Összeülnek az UFO-helyzet miatt az amerikai politikusok.

A hivatalos verzió szerint szeretnék tisztábban átlátni a helyzetet, egyes belsős infók szerint azonban világszintű bejelentések előkészítése zajlik.

Készülnek valamire a politikusok

A republikánusok vezette felügyeleti és elszámoltathatósági bizottság a jövő héten meghallgatást tart az az Egyesült Államokban az ufókról, azaz hivatalos nevén azonosítatlan légi jelenségekről (UAP).

Hirdetés

Tim Burchett képviselő a Twitteren jelentette be, hogy az ülést július 26-ra tervezik

– adta hírül a ABC News.

A meghallgatásra azután kerül sor, hogy a republikánus törvényhozók korábban megígérték, mélyebben megvizsgálják az UFO-kérdést, miután egy korábbi titkosszolgálati tisztviselő meg nem erősített állítása szerint az amerikai hadsereg állítólag egy lezuhant, idegen űrhajóra bukkant.

McCarthy még hozzátette: „Szeretném látni a rendelkezésünkre álló tényeket és információkat. Támogatom azt, hogy az amerikaiak lássák, mi zajlik éppen ebben az ügyben és hová tartunk.”

Az év elején az UFO-k felülvizsgálatával megbízott Pentagon-iroda azt mondta, hogy több mint 800, évtizedes múltra visszatekintő esetet vizsgáltak meg eddig, de nem volt egyetlen olyan sem, amely idegen eredetűnek tulajdonítható volna.

A bejelentések azonosítatlan objektumokról többsége léggömbök, pilóta nélküli repülőgépek, természeti jelenségek vagy más, könnyen megmagyarázható forráshoz voltak visszavezethetők.

Nagy bejelentés és a földönkívüli nyilvánosságra hozatal várható

Egyesek szerint az elmúlt hetek, hónapok eseményei összefüggnek és egy nagyon jelentős felfedés várható.

Ez a felfedés ufós körökben régóta ismert és egy nagyon is várt eseménysor, melynek keretében lényegében a földönkívüliek létét jelentik majd be, és esetlegesen azt, hogy régóta jelen vannak a mi bolygónkon is.

A szkeptikusok vagy kevésbé nyitottak szerint azonban „mindössze” a földönkívüli élet létezését és nyomait fogják bejelenteni, bár ez is hatalmas horderejű esemény lenne.

Hirdetés

A Pentagon egyes belső információk szerint réges-rég tud egyes fajok létezéséről és jelenlétéről a Földön.

Sőt, nemrégiben olyan hírek jelentek meg, miszerint létezik egy 9 perces felvétel, amin Joe Biden az úgynevezett Ganzik nevű földönkívüli faj képviselőivel tárgyal, de léteznek hatalmas nem ember alkotta űrhajókról készült videós anyagok is.

Vajon ezek szintén nyilvánosságra fognak majd kerülni, ha valódiak?

Ki mit gondol?

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.