CímlapsztorikMisztikum

Kapu a Marson? Sokkoló bizonyítékokat hallgathat el a NASA

Ezek az ősi kapuk a Földön található szintén hasonló kapukkal lehetnek “összeköttetésben”.

Megvan a marsi civilizáció és az emberi faj közötti kapcsolat?!

A NASA legnagyobb elhallgatott titka az egész történelmünket megváltoztatná?

Hirdetés

A NASA roverje talált egy kaput, de nem ez az egyetlen

A NASA marsjárói számos érdekes felvételt készítettek már a vörös bolygóról, amelyek olykor összeesküvés-elméleteket is szítottak a marslakó-hívők körében.

A Curiosity nevű marsjáró fotózott le egy sziklás domboldalt, amelyben mintha egy mesterségesen kialakított bejárat lenne.

Erről itt írtunk bővebben.

A képet látva sokan elkezdtek találgatni, hogy vajon a marslakók titkos rejtekhelyére, egy földalatti sírba, vagy esetleg egy másik dimenzióba vezethet-e a kapura hasonlító képződmény.

Néhány évvel ezelőtt egy hasonló képződményt találtak a Mars felszínéről készült képek egyikén.

Egy videóben egy Scott Waring nevű amatőr kutató magyarázza, hogy egy templom szerű képződmény látható rajta.

Az UFO-kutató hosszú percekig magyarázza egy videóban a felfedezést. Az érdekes részek 2 perc 17 másodperctől jönnek, Waring megmutatja, hogy szerinte, hol lehetett az épület bejárata, sőt, démoni szobrokat is felfedezett.

A NASA által netre dobott képeken az UFO-kutatók egy város nyomaira is rábukkantak, állításuk szerinte a fotókon azért nem látszanak jól a város nyomai, mivel a NASA próbálta ezeket eltüntetni a képről.

Hirdetés

Sokak szerint némely felfedezett kapuk, lejáratok valójában bár nem vezetnek sehová, de nem is fizikai funkciójuk volt, hanem amolyan dimenzionális átjárók lehettek a múltban.

Már ha feltesszük egy pillanatra azt, hogy igazak lehetnek az ősi kapukról szóló legendák más, ősi népcsoportok kultúrájából.

A Földön számos indián monda említi őket, de az indiai szanszkrit iratok is beszámolnak olyan ősi átjárókról, melyek segítségével világok között tudtak utazni.

Léteznek olyan elméletek, miszerint az emberiség valójában ily módon, ezekkel a kapukkal volt összeköttetésben más bolygókkal, nevezetesen a Marssal.

Az egyiptomi civilizáció különleges kapcsolódást mutat a Marssal, mivel a vörös bolygón található Cydonai régió tereptárgyai és a marsi arc is a gízai fennsík elrendezését “másolja”.

Vagy a gízai fennsíkot alkotók másolták a Mars Cydonia régiójáról… Ki tudja!

Mindenesetre szfinx szerű képződmények, sőt, három oldalú piramisok is megtalálhatók a Marson a gyanú szerint.

Egyes elméletek szerint a NASA minderről tud, még jóval többről is, és valójában azért hallgatnak róla, mert ez a felfedezés, bejelentés alapjaiban változtatná meg az emberiség történelmét.

A dimenzió kapuk létezése, vagy az emberiség marsi eredete ugyanis felkavarná a tudományos állóvizet.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.