CímlapsztorikMisztikum

Az idegenek már a Napban vannak? A NASA sem tudja megmagyarázni, mi történik!

„Miniatűr fáklyákat” fedeztek fel az ESA munkatársai, amelyek a feltételezések szerint a korona melegítésében játszhatnak szerepet.

Néhány héttel ezelőtt viszont olyan új formációt sikerült lencsevégre kapni a Solar Orbiter egyik képalkotó berendezésének, aminek eredetére egyelőre semmilyen magyarázatot nem tudtak adni az űrügynökség kutatói.

Furcsa, megmagyarázhatatlan események a Nap körül

Senki sem tudja, pontosan mi ez a struktúra, vagy hogyan alakult ki a Nap légkörében.

Hirdetés

Nevet azonban már találtak neki: formája miatt szoláris sündisznónak keresztelték a képződményt.

A jelenség, ami az ESA videójában középen, az alsó területen látható, kis méretű formációnak számít, annak ellenére, hogy kiterjedése oldalirányban körülbelül 25 000 kilométeres.

A felvételt a Solar Orbiter tíz műszere közül az EUI (Extreme Ultraviolet Imager) készítette 17 nanométeres hullámhosszon.

Egyesek szerint mivel Napciklus a maximumához közelít, amit 2025-ben ér el, ezért egyre több lesz a durván erős napkitörés, ami akár a teljes emberi civilizációt visszaküldheti a kőkorszakba.

Egy erősebb napvihar a globális internetet is le tudná állítani, és már az elmúlt hetekben meg is volt ennek a veszélye.

Az idegenek korábban a Nap elpusztításával fenyegettek?

Léteznek olyan összeesküvés elméletek, melyek azt állítják, hogy a Napunk azért kezd egyre furcsábban viselkedni, mert instabillá tették a Nap körül állomásozó földönkívüliek.

Ez a faj pedig a világ kormányait a Napunk elpusztításával fenyegetik, erről korábban részletesen írtunk már itt.

A Napunk felől érkező elektromágneses impulzusok egy része nem természetes, hanem mesterséges eredetű

– állítja a NASA asztrofizikusainak egy része is.

Hirdetés

Ez pedig egy olyan kiszólás lehet, mely ténylegesen alátámaszthatja ezeket az információkat.

A földönkívüliek feltételei között szerepel az, hogy hagyjunk fel a fajunk önpusztításával, és azzal, hogy károsítjuk a szülőbolygónkat.

EZ ESETBEN UGYANIS ÚGY FOGJÁK MEGÍTÉLNI, HOGY JELENTŐS VESZÉLYT JELENTÜNK ÉLŐSKÖDŐ CIVILIZÁCIÓKÉNT MÁS VILÁGOKRA IS, ÉS MEG KELL MINKET SEMMISÍTENI.

Sokan azt állítják, hogy egy az űrből érkező valóban kártékony kód, mely sok mindent hazavághatna a Földön, csak egy előzetes figyelmeztetés lenne az idegenektől.

Az űrből érkező jeleknek csak egy bizonyos részét tudjuk ugyanis megszűrni, ez pedig kozmikus biztonsági rés lehet az emberiség pajzsán…

Elgondolkodtató, ugyanis ha ennek csak a fele igaz, már akkor is rengeteg dolgot nem árultak el az emberiséget fenyegető veszélyekkel kapcsolatban.

Egyesek szerint pont erre az idegen, űrből érkező fenyegetésre utalhatott korábban egy szenátor egy nyílt meghallgatások, ahol kitálalt, és elmondta, hogy a közvélemény rengeteg dologról nem tud.

Szerintetek lehet benne valami, vagy az egész csak egy összeesküvés elmélet?

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.