CímlapsztorikÉrdekes világ

Kegyetlen edző kínozta a gyerekeket egy pusztazámori iskolában, 40 szülő tett feljelentést – VIDEÓ

“Ha valaki rágja a körmét, 20 százalékos ecetbe mártja a kezét, majd azt kéri a gyerektől, hogy nyalja le az ujjait. Az egyik diák a hisztaminérzékenysége miatt rosszul lett.”

Nem volt a kislánynál hajgumi, ezért levágta a haját. Rágta a körmét egy másodikos, ezért ecetbe mártotta a kezét.

Életveszélyes kicsi a rakás, a gyerekek agresszióra kényszerítésre.

Hirdetés

Csak néhány példa azokból a sajátos módszerekből, melyet egy pusztazámori általános iskola kézilabdaedzője nap mint nap alkalmaz.

Közel negyven szülő fordult egy pusztazámori általános iskola igazgatójához amiatt, mert az intézmény kézilabdaedzője kíméletlen módszereket alkalmaz – derült ki abból a levélből, melyet az egyik aggódó szülő juttatott el az Index szerkesztőségébe.

Az édesapa elmondása szerint a sóskúti Andreetti Károly Általános és Művészeti Iskola pusztazámori tagintézményében a gyerekek nincsenek biztonságban, a diákok egybehangzóan állítják, hogy az edző alábbi módszerei a foglalkozásokon bevett szokásnak számítanak:

Ha valaki rágja a körmét, 20 százalékos ecetbe mártja a kezét, majd azt kéri a gyerektől, hogy nyalja le az ujjait. Az egyik diák a hisztaminérzékenysége miatt rosszul lett.

RTL riport:

A körömrágás ellen van egy másik módszere is: taslit adat a többi gyerekkel annak, aki rágja a körmét.

Egy másodikos kislánynak saját kézzel vágta le a haját, pusztán azért, mert a gyereknél nem volt hajgumi.
Rendszeresen lefektet egy-egy gyereket a földre, a többiek feladata, hogy ugráljanak rajta, az egyik alkalommal egy harmadikos kisfiú majdnem megfulladt.

Az edző szerint az életveszélyes kicsi a rakásra azért van szükség, „hogy szokják az edzést”.

Ha egy gyerek sír, a többiektől azt kéri, hogy ne vigasztalják, a sírás ugyanis a gyengeség jele.

Hirdetés

A gyerekek testsúlyára is éles megjegyzéseket tesz, az egyik tanulóval közölte, hogy kövér, és három hónapja van lefogyni.

Miután több negyedikes fiú összekapott, 250 guggolással büntette a többieket. Az eset után több gyerek járni is alig bírt.

Az Indexhez forduló szülő levelében arra is kitért, hogy miután az egyik apuka kérdőre vonta az edzőt, válaszként csak annyit kapott, hogy „20 éve ez a módszertana és nagyon sikeres”.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.