Misztikum

Két fejű, 3,6 méter magas Bibliai óriás tartja lázban a világot?

A csak Kap Dwa-ként emlegetett teremtmény maradványairól már sokan állítják, hogy igazi lehet, és valójában valamiféle földönkívüli hibrid.

Állítólag még DNS vizsgálatok is folytak az ügyben, mely során az derült ki, hogy a különös lény nem emberi DNS-készlettel rendelkezik.

Nefilim óriás lehet a bizonyíték az ősi földönkívüliek ittlétére a Földön?

Hirdetés

A Baltimore-régió sok legendával rendelkezik, rengeteg szóbeszéd és ősi mese van egykor itt élt óriásokról.

Egy az állítólag a térségben élő óriások “leszármazottja” kerülhetett elő, lázban tartva az egész világot azzal kapcsolatban, hogy ki vagy mi lehet pontosan a titokzatos maradvány.

A csak Kap Dwa néven nevezett lény egy olyan gigantikus méretű mumifikálódott emberi maradvány, mely két fejjel is rendelkezett.

A bizarr lény 3,6 méteres magasságú, és amikor a 19. században felkeltette az érdeklődést, a média is foglalkozott vele.

Rengeteg szóbeszéd járta arról, hogy a lényt eredetileg egy Bolíviában található rejtett sírban találták meg, már eleve mumifikálódott állapotban.

Mások úgy ismerték a történetét, mint egy mutációban szenvedő férfi végzetes históriáját, aki kénytelen volt két fejjel leélni az életét, miközben hihetetlen magasságra nőtt.

Később egyes kutatók állítólag azt is kiderítették, hogy Kap Dwa eredetileg a 17. században élhetett, és fennmaradt akkoriból több olyan feljegyzés, mely egy rejtélyes emberszerű lényről írt, egy olyan gigantikus mutánsról, melyről azt gondolták a helyiek, hogy idegenek és emberek közös ivadéka.

A legtöbben azt emlegették Kap Dwa kapcsán, hogy a patagóniai órásokhoz tartozott, és az egyik utolsó fennmaradt tagja volt.

A Patagóniában élő gigantikus emberi lények valójában csak humanoidok voltak, melyekben idegen és emberi vér keveréke csörgedezett, ezért tért el kinézetük – főleg magasságuk – a többi emberétől.

A lelet később valahogyan Baltimore-ba került, ahol szintén léteztek óriásokról szóló legendák, ahogy említettük is.

Hirdetés

A szkeptikusok szerint jó esetben arról lehet szó, hogy egy bizarr genetikai mutáció eredménye a kétfejű óriás.

Gigantizmusban szenvedő emberekről már hallott a történelem és találtak is már maradványokat, sőt, ma is élnek ilyen mutációban szenvedők a Földön.

Egy másik elmélet szerint az óriás maradványa egy profin kivitelezett hamisítvány.

A 19. században több olyan főleg művészi jellegű alkotás született, melyek lényege az volt, hogy nem létező állatokat kreáltak létező állatok kipreparált testéből.

Ezeket később kiállításokra vitték, vagy eladták, és jó pénzt lehetett velük összeszedni.

Ilyenektől hemzsegett az a kiállítás is, ahol Baltimore-ban először feltűnt a kétfejű óriás.

Azonban bárki aki látta vagy jobban megvizsgálta az állítólagos teste, mindenki úgy vélekedett róla, hogy valóságosnak tűnt.

Ki mit gondol erről?

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.