CímlapsztorikMisztikum

“Kihelyezett robotokból áll a világelit” – a sztárok, hírességek fele már rég halott?!

Állítólag a kort majd’ 50 évvel megelőző technológiákkal helyettesítik őket, az egész világot megvezetve. ördögi terv, vagy egy globális társadalmi kísérlet?

Utána jártunk az igazságnak…

Egyre népszerűbbé vált az utóbbi időkben egy konteó, mely igencsak megdöbbentő dolgokat állít.

Hirdetés

Ha van egy pici igazság is benne, akkor el kell gondolkodnunk arról, hogy mi is a média, kik is vezetik valójában a világot, és mi céljuk vele.

Egy korábbi cikkünkben már próbáltuk utána menni a dolognak, hatalmas sikert aratott és nagyon sokan olvasták és szóltak hozzá a témához.

Miről is van szó, és mit is állít az összeesküvés?

Azt, hogy a világ befolyásos emberi egyszerűen nem engedhetik meg maguknak, hogy meghaljanak.

Éppen ezért a legelképesztőbb módokon próbálják “kijátszani” a halált. Egyrészt a szűk elit réteg különféle vérkészítményekkel tartja magát fiatalon, és egy állítólagosan létező adrenochrome nevű vegyülettel.

Erről részletesebben írtunk már mi is korábban.

Ez azonban csak késlelteti az öregedést, időnként pedig tragédiák következtében egyesek elhaláloznak. Az állítás az, hogy a világelit egyes tagjai már évek, évtizedek óta nem élnek.

Azonban jelen vannak, ugyanis robotokkal helyettesítik őket…

Meredek állítás, de járjuk csak kicsit utána!

Hirdetés

A kérdés az, mi értelme lenne? Mi céljuk vele?

Hogy hatást gyakoroljanak a világra, és hogy az ikonikus alakokon keresztül még manipulálhassák a társadalmat és a közvéleményt.

Vannak olyan ikonikus alakok, akiknek “életben kell maradniuk”, míg nem teljesítik be véglegesen azt a funkciót, amit elvártak tőlük.

Az emebrek szemében ezek az alakok idővel istenekké növik ki magukat, ők lehetnek a Föld teljhatalmú urai.

A 300 szupergazdag családból álló elit egy része ha valóban nincs életben, akkor különféle, a korunkat legalább 50 évvel meghaladó technológiákkal vannak életre keltve.

Állítólag Ferenc pápa, egyes hollywood-i sztárok, bankárok, vezetők már nincsenek az élők sorában, csak “robotikus”, vagy alakváltó verziójukat “mutogatják” a közvélemény számára…

Persze mondanunk sem kell, hogy így elsőre hihetetlenül nagy baromságnak hangzik az egész.

Valószínűleg az is.

Azonban a dolog valós vetülete az lehet, hogy léteznek ma már olyan törekvések és projektek, melyek keretében valóban próbálnak “embereket lemásolni”.

A jövőben ezerféle dologra fel lehetne használni a technológiát.

Egy világbirodalom egyben tartására – arra az esetre, ha meghalna a vezére, robottal hitetnék el, hogy életben van -, vagy diktatúrák irányítására, a közvélemény befolyásolására.

Idővel hamis személyeket hozhatnának létre, akiknek soha nem volt “gyerekkoruk”, vagy múltjuk, de a közvéleménnyel a mai fake hírek korában elhitetik az emberekkel.ű

Ezeket a “hamis Marionett bábokat” szintén a tömegek, a társadalom befolyásolására lehetne felhasználni.

És talán már használják is… Hogy visszakanyarodjunk a lényegre.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.