CímlapsztorikÉrdekes világ

Kim Dzsongun TÉNYLEG meghalt: az elmúlt időkben hasonmással helyettesítették – állítja számos megfigyelő

Rengeteg az elmúlt hónapokban tapasztalt dologra magyarázatot adhat.

Észak-Korea politikai értelemben vett “megbolondulása” is azt sejteti, hogy a diktátor már rég nem él. Az egész világot sikerült átverniük?!

Az elmúlt időszakban igencsak megritkultak Észak-Korea teljhatalmú urának nyilvános szereplései, holott korábban rendszeresen jelent meg a médiában.

Hirdetés

Ráadásul ezek a felvételek is meglehetősen gyanúsak.

Sok szakember szerint az sem biztos, hogy ezeken az utóbbi felvételeken Kim Dzsongun található.

Sőt, akik elemzésnek vetették alá ezeket a képeket, mind azt állították, hogy NEM egyezik meg teljesen Kim Dzsongun korábbi “arcával”.

Vagyis hasonmásokkal helyettesítették az elmúlt pár hónapban.

Az információk szerint nem vett részt nagyapja, a gyakorlatilag szentként tisztelt Kim Ir Szen “örökös elnök” születésnapi ünnepségén sem, amelyen idén amúgy is eltekintettek a szokásos, nagyszabású tömegrendezvényekről.

Több, Észak-Korea közeli hírügynökség szerint súlyos betegséggel küzdött, vagy már korábban meg is halt, mások szerint ugyan él még, de vegetatív állapotban van.

Később ezeket cáfolta meg néhány kép amin nyilvánosan megjelent bizonyos eseményeken, noha senkit sem engedtek közel hozzá, ráadásul sokak szerint nem maga Kim volt, hanem valamiféle dublőr…

Léteznek olyan kései felvételek is, amin Kim Dzsongun ÜL.

Ez azért nagy szó, és furcsa, mert Kim mindig is végig állt minden rendezvényt. Ez is utalhat arra, hogy állapota súlyos lehetett.

Hirdetés

Folyamatosak a híradások a tevékenységéről, azonban őt magát nem mutatták.

Taro Kono japán védelmi miniszter tegnap sajtótájékoztatón beszélt arról, hogy Észak-Koreában különös mozgolódás figyelhető meg, és közölte, vannak bizonyos gyanúik is Kim Dzsong Un egészségével kapcsolatban.

A furcsaságok szerinte annak is részét képezhetik, hogy Kim Dzsong Un így próbálta elkerülni az országot sújtó koronavírus járványt

– írja a The Sun.

A japán védelmi miniszter arról is beszámolt, hogy az észak-koreai diktátort érintő jelenségekről Japán és az Egyesült Államok információcserét folytatott, a részletekről azonban nem mondhatott semmit.

Kim Dzsong Un egyébként legtovább 40 napig volt távol a nyilvánosságtól, 2014-ben, azt gyanítják, akkor is valamilyen műtétje volt.

Egyébként meg Észak-Korea továbbra is azt állítja hivatalosan, hogy náluk egy koronavírus-fertőzött sincs.

A The Times szerint egyes megfigyelők most úgy vélik, Kim Dzsong Un egészségi állapota vagy súlyosan romlott, vagy talán meg is halt.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.