CímlapsztorikÉrdekes világ

Kimondta az elit: “Egyszerűen nincs szükségünk a népesség nagy részére”?

Most már nyíltan csinálják, hajtják végre, a látszatra sem adnak?! Harari szerint itt az emberi történelem vége és egy új világrend korszaka.

Itt tartunk ma, nyíltan ki van mondva, hogy nem akarják az egész emberi civilizációt megmenteni.

Mi több, az elitnek többé már nincs is szüksége a teljes emberiségre, és ezt bátran vállalják…

Hirdetés

“Egyszerűen nincs szükségünk a népesség nagy többségére”

– megdöbbentő interjút adott Yuval Noah Harari, a WEF vezető tanácsadója.

Harari a múlt héten a The TED Audio Collective podcasttal beszélgetve népszerűsítette az emberiség számára a GREAT RESET Nagy Újraindítás utáni disztópiáját.

Ez ugyebár az a globális terv, mely mentén mindent átjátszanának a saját tulajdonukba a tehetős pénzemberek, és mindezt azzal az ígérettel, hogy a szép új világban “nem lesz semmid, mégis boldog leszel”.

Azaz eltörlik a vagyont és a magántulajdont is.

A hétköznapi emberek már nem biritkolhatnak soha többé semmit.

Mindemellett az emberiség jó részére sem lesz már szükség ugyebár.

Láthatjuk, hogy ment tönkre a bolygó, és mennyire szűkösek is az erőforrások.

Lényegében nyíltan kimondják, hogy vagy az lesz, hogy nem jut majd mindenkinek, csak egy kiválasztott körnek, vagy az emberiség nagy részét kell “eltüntetni”.

Hirdetés

Sokak szerint ez pedig nem más, mint a félelmetes Agenda-21 protokoll amiről azt beszélik, hogy több milliárd ember kiirtását tervezik az Agenda-21 “égisze” alatt.

Azzal kapcsolatban, hogy merre tart az emberiség a 21. században, a WEF tanácsadója szerint
egy olyan világ felé tartunk, ahol az emberek “már nem részei a jövő történetének” a mesterséges intelligenciának (AI) és más technológiáknak köszönhetően.

arari felvetette egy hipotézisét arra vonatkozóan, hogy az emberek világszerte miért csalódtak a jelenlegi politikai, társadalmi és gazdasági légkörben és felvetette, hogy ez abból eredhet, hogy azt gondolják, a jövőnek nincs szüksége rájuk.

“Részben az is lehet, hogy az emberek rájönnek – és helyesen gondolják -, hogy ‘A jövőben nincs szüksége rám. Itt van ez a sok okos ember Kaliforniában, New Yorkban és Pekingben és ők tervezik ezt a csodálatos jövőt a mesterséges intelligenciával, a biotechnológiával, a globális összekapcsolhatósággal és miegymással és nincs szükségük rám”.

Talán ha kedvesek, akkor dobnak majd felém néhány morzsát, mint például az egyetemes alapjövedelem. De lélektanilag sokkal rosszabb azt érezni, hogy haszontalan vagy, mint azt, hogy kihasználnak” – magyarázta Harari.

A globalista előadó és író leírva, hogy mit jelent majd a 21. századi technológia az emberiség számára, Andersonnak elmondta,

“Egyszerűen nincs szükségünk a lakosság túlnyomó többségére, mert a jövő az egyre kifinomultabb és szofisztikáltabb technológiák fejlesztéséről szól, mint például a mesterséges intelligencia, a biomérnöki tudományok, a legtöbb ember nem járul hozzá ebben semmihez, kivéve talán az adatait.

És bármit is csinálnak az emberek, ami hasznos, ezek a technológiák egyre inkább feleslegessé teszik őket és lehetővé teszik majd az emberek helyettesítését”.

Ezután Anderson megpróbálta elképzelni, hogy az emberek mit tudnának kezdeni az újonnan szerzett szabadidejükkel, ha a legtöbb munkát és feladatot robotok és mesterséges intelligencia végzi el, és felvetette, hogy az emberek inkább olyan dolgokra koncentrálhatnának, amelyeket érdekesnek találnak.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!