Tudomány

Kína új világjárványt ereszt a világra? ERRE mondja valaki, hogy ebben nincs szándékosság!

Kínában január 8-tól eltörlik az országba beutazókra a koronavírus terjedésének megfékezése érdekében elrendelt karantént, és ezzel megszüntetik az utolsó fontosabb járványellenes korlátozást is az országban – jelentették be hétfőn a kínai egészségügyi hatóságok. nemrég pedig eltörölték a zéró covid stratégiát, és azóta napi akár 1 millió ember is megfertőződhetett az egyébként nagy arányban oltatlan társadalmon.

Mintha az egész csak így lett volna “megkomponálva”… Túl sok a véletlen?

Ki mit gondol? Következő világjárvány előkészítve, vagy csak a szerencsétlen dolgok összejátszása?

Hirdetés

Furcsa események sorozata: véletlen lenne?

Peking december elején enyhítette a korábbi drákói járványellenes korlátozásokat, miután a türelmüket vesztett emberek országszerte – Kínában ritkán látott – megmozdulásokat indítottak.

A rendszeres tesztelési kötelezettséget már el is törölték, de jelenleg még érvényben van az a rendelkezés, hogy a külföldről érkezőknek nyolc napra karanténba kell vonulniuk – írja az MTI.

Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) Kínától nem kapott adatokat a koronavírus-fertőzéssel kórházba kerülő betegekről azóta, hogy Peking enyhítette a korlátozásokat. Kína azonban alig jelentette be a korlátozások enyhítését, máris úgy tűnik, hogy a dolgot elsiették.

Kína fővárosa, Peking nagy részén a hatóságok elrendelték az iskolák és számos vállalkozás bezárását, mivel az elmúlt héten a napi megbetegedések száma több mint 1400-ra emelkedett, miközben a hivatalos szervek elismerték: hosszú hónapok után ismét vannak koronavírussal összefüggő halálesetek.

Azóta tudni lehet: milliók fertőződhetnek meg naponta, a krematóriumok pedig csúcsra vannak járatva és már nem bírjáka terhelést.

Kifejlődhet az Armageddon-variáns

Sok tudós attól tart, hog az ilyne nagymérékben és visonylag védetlenül (oltások nélkül, ráadásul a íknai oltás is alig ér valamit) átfertőződ társadalom igazi jó táptalaja egy új, erősebb variáns létrejöttének.

Az ilyen ütemű, láthatóan nem nyomon követett járvány cunami keltetője lehet a durvább mutációknak.

Persze ez nem törvényszerű, de a biológiai ok-okozati összefüggésre sajnos megvan az esély.

Egyre több helyen terjedtek el olyan szóbeszédek, miszerint túl sok a véletlen egybeesés.

Hirdetés

2020 elejéhez hasonlóan ismét nem közöl adatokat a járványról Kína, rengeteget titkolóznak, és lényegében bedobták a lovak közé a gyeplőt, hagyják hogy elszabaduljon a járvány.

Ez azért is érdekes, mert emiatt sokan valós párhuzamot fedeznek fel a koronavírus járvány kitörésével.

Felmerült az is, hogy itt semmi sem véletlen

Kína sorra hozott alapvető és nyilvánvalóban elhibázott döntéseket, egyes vélemények szerint ez is felveti a szándékosság gyanúját.

“Mintha ismét egy világjárványt akarnának rászabadítani a világra. Az első nem sikerült, az emberiség megmaradt, itt az idő egy újabb hullámra…”

– fejtegetik többen a Reddites fórumokon valamint a kínai közösségi médiában a Weibón.

Noha futótűzként terjednek az ehhez hasonló konteók, egyelőre semmi bizonyíték nincs rá, hogy Kína stratégiája szándékosan az lenen, hogy egy új vírust szabadítson a világra.

Ugyanakkor Kína 2 éven át profi kezelte a járványt, ezért nem érti senki, miért történnek most ekkora “bénázások” a járványkezelés kapcsán.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.