CímlapsztorikÉrdekes világ

Kiszivárgott a Roswell-i ufószerencsétlenség helyszínén készült videó?

Szerintetek valós lehet?

Vajon tényleg megtörténhetett Roswell, a világhírű ufó szerencsétlenség, mely során állítólag egy repülő csészealj zuhant le egy amerikai kisvárosban, és aminek a tényét maga a kormány tusolta el, miután kiderült, hogy valóban földönkívüliekről van szó?

Úgy néz ki, hogy egyre biztosabb: valamit valóban rejtegettek Roswellel kapcsolatban.

Hirdetés

Az ufó akták léteztek, ma már a Pentagon sem tagadja. Ahogyan azt sem, hogy évi több millió dolláros költségen működött egy titkos ufó kutató divízió.

Most egy felvétel került elő, mely perdöntő lehet.

A felvételen ez ufó szerencsétlenség pontos helyszíne látható még azelőtt, hogy a kormány teljesen lezárt volna mindent.

Ha bebizonyosodik róla, hogy valóban eredeti, az mindent a feje tetejére állíthat.

Jól látszanak a kormány az ufó körül tüsténkedő emberei, és a járművek, melyek segítségével megpróbálták elszállítani az űrhajó darabjait.

Íme a videó:

Érkeztek olyan hírek is, hogy a kormány azt állította, hogy egy meteorológiai ballon volt az egész, de a felvételek nem ezt mutatják..

Sőt, a Fort Worth bázisának volt dolgozói is azt nyilatkozták régebben, hogy bezsákolt testeket szállítottak, melyek nem emberinek tűntek és Roswellből származtak.

Szintén érdekes tény, hogy a helyi temetkezési vállalkozó szerint rengeteg apró, gyermek méretű koporsót rendeltek tőle aznap este a kormányzat emberei…

Hirdetés

Szerintetek valós lehet?

Tényleg megtörtént a Roswell-incidens?

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.