CímlapsztorikÉrdekes világMisztikum

Kiszivárgott az Új Világrend bevezetésének forgatókönyve: tömegek eltüntetése, kasztokba sorolt emberiség

Statárium, tömegkontroll, gazdasági újraindítás jöhet?!

Úgy tűnik, hogy elkezdett ketyegni az emberiség végítélet órája.

Ha igazak azok a információk, amik az Új Világrenddel és a Great Resettel, azaz nagy újraindítással kapcsolatosak, akkor 2023-ig az alábbi tervet fogják végrehajtani.

Hirdetés

Meg nem erősített információk következnek, sokak szerint inkább amolyan fiktív jelleggel.ű

Mások viszont szentül meg vannak győződve róla, hogy ezek ténylegesen a kiszivárgó valódi információk arról, hogyan érkezik majd a nyakunkba az Új Világkorszak.

Tőzsdék bedöntése

Ez lényegében jelenleg is zajlik. A világgazdaság oly módon való átalakítása, hogy egy Great reset, azaz Nagy újraindítás váljon szükségessé.

A tulajdonjog eltörlésének gondolatának ráerőltetése a társadalomra, a világhatalmi elit pozícióba helyezése.

A magántulajdon megszüntetése

Az jelenleg szintén folyamatban van és a világ nagyjai tudnak is róla. Az USA-ban nem véletlenül Bill Gates vásárolta fel a földek nagy részét, de Kanadában Erzsébet királynő is hihetetlen mértékben tulajdonjogot élvez a földeken.

Az emberi szabadságjogok lassú korlátozása

A vírus kapcsán ezt jelenleg is láthatjuk. Oltakozni kell, védettségi kártya, mindezek ellenében pedig megvonják az emberektől a szabad mozgás jogát, nem mehetnek moziba, étterembe, szórakozni…stb.

Hirdetés

Totális kontroll alá vonás

A vírus és egyéb kataklizmák megelőzése céljából minden kit egy kalap alá fognak venni. Kínában már 2020 eleje óta tulajdonképpen kasztokba sorolják az emberiséget.

Egy rendszer által több millió kamerán át figyelik és pontozzák az állampolgárokat, és aszerint jutalmazza őket az állam, vagy bünteti, hogy mennyire “hasznosak” a hatalom szemszögéből…

Komplett társadalmi rétegek eltüntetése, leszámolás a szegényekkel

Ezt a társalmi réteget fogják kikiáltani semmire kellőnek és elhitetni mindenkivel, hogy ők az “erőforrás pazarlók”, akiknek nincs helye a Földön.

Ők helyezkednek el legalul ebben a hátborzongató kasztrendszerben és az ő eltüntetésükkel lesz újra több milliárd emberrel kevesebb a lakosságszám.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.