CímlapsztorikÉrdekes világ

Kivették Kulcsár Edina alóla 40 milliós Porschét, holnaptól marad a villamos? Szakíthattak G.w.M-mel?

Egyre másra érkeznek a különféle pletykák, meg nem erősített találgatások, miután meglepő szóbeszédek kezdtek el terjedni. Vége a hetedhétmilliós szerelemnek?

Vége az álompárnak?

Kulcsár Edina alól valóban “kivették” 40 milliós Porschét és járhat ezentúl villamossal?

Hirdetés

Meglepő dologról kezdtek pletykálni az interneten Kulcsár Edinával és vőlegényével kapcsolatban.

Alig pár napja még attól volt hangos a sajtó, hogy a rapper pénzügyi botrányba keveredett, s bár Edina akkor a támogatását fejezte ki, most túlságosan is nagy a csend körülöttük.

A rajongóknak először az tűnt fel, hogy a szerelmesek napján sem lehetett hallani a sztárpárról, az egykori szépségkirálynő rejtett üzenete azonban berobbantotta a találgatásokat…

Kulcsár Edinát és vőlegényét ismerve mindenki hatalmas csillogásra és luxusajándékokra számított Valentin-napon, ám meglepő módon nem posztolt akkor semmit együtt a sztárpár.

Ez pedig méginkább beindította sokak fantáziáját.

Mindez ugyanis azért furcsa, mert pont ők voltak azok, akik az utóbbi hónapokban rendre polgárpukkasztottak nagy szerelmük és vagyonuk promózásával.

Még dalt is írtak és adtak ki arról, hogy ők menynire jól érzik magukat egymás társaságában, és hogy Kulcsár Edina mennyire el van kényeztetve, mert G.w.M. a tenyerén hordozza őt anyagi és mindenféle értelemben.

Természetesen azonnal rákérdeztek a kommentelők Edinánál, hogy ez mégis mit jelent, ám válasz egyelőre nem érkezett.

„Rám hozod a pánikot… Mi van veled meg Márkkal?” – írta valaki.

Hirdetés

„Kedves Edina! Ezzel mindent elmondtál #azösszesszerelmemegyhelyen.”

„Nekem is furcsa, hogy nem kapott ma 1000 db rózsát” – fogalmazott egy másik kommentelő, majd valaki azt is megjegyezte, hogy a rapper új dala is igencsak beszédes címet kapott, a szövegéről nem is beszélve.

Ő volt, ki hazakísért, hazudta csak az enyém. Annyira nem fájt a búcsú, kicsikét el voltam vele. Nem tudom, valami vonzott, de nem baj, nem is az esetem. Jobb lesz nekem egyedül, nincsen normális! Becsap a szerelem, sokszor volt már így!

– hallható a dalban, ami alatt többen is megjegyezték, hogy egy ilyen jellegű dal akkor is nagyon sértő Edinára nézve, ha éppen minden rendben van velük…

Ki mit gondol?

Véget érhetett a hetedhét milliós szerelem?

Mosolyszünet van a szerelmesek között?

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!