CímlapsztorikÉrdekes világ

Koronavírus: tényleg népirtásra tervezték…? A gazdaságilag már haszontalan réteg eltörlésére…?

Megdöbbentő új információk újfent tovább erősítik azt, hogy Kína ténylegesen koronavírus kimérákkal kísérletezett, hogy egyre halálosabbá tegye a vírust.

Tényleg a népességcsökkentés vezérelte őket, vagy a jó szándék és egy univerzális vakcina létrehozása?

Ennek jártunk utána…

Hirdetés

Az elmúlt egy évben számos olyan információ és bizonyíték látott napvilágot, mely egyértelművé tette: a koronavírus mesterséges tervezés eredménye.

A vuhani Labor borzalmas kiméra kísérletei: egy vírus halálosabbá tétele

Még az amerikaiak által elrendelt titkosszolgálati jelentések is ezt mutatják a legvalószínűbbnek.

Durván megugrott Kínában, a járvány kiindulópontjának számító vuhani térség egyes kórházaiban a megrendelt PCR-tesztek mennyisége már jóval, hónapokkal azelőtt, hogy a koronavírus hivatalosan is felbukkant volna – erre a meglepő felismerésre jutott egy adatelemző amerikai-ausztrál kutatócég, az Internet 2.0 vizsgálata

Emellett azt is tudni, hogy a legelső betegek között volt a vuhani labor egyik dolgozója.

Kína 2 hónapon át titkolta az új korokóz terjedését, hogy eltüntesse a nyomokat, de ma már számos jelentés egyéretlművé teszi:

Koronavírus kimérákkal kísérleteztek, funkciónyerés miatt. Azaz gyakorlatilag halálsabbá akarták tenni.

Ehhez még humanizált, azaz emberi sejtekkel telelőtt egerekkel is kísérleteztek, így lett végül beteg az egyik dolgozó, és így juthatott ki végül a laborból a kórokozó.

Biofegyver, vagy “nemes cél”?

Sokak szerint egyértelmű céllal készült a vírus. valójában egy népességcsökkentő vírust akartak létrehozni, és ez részben sikerült is.

Egyes összeesküvések – hangsúlyozzuk hogy ez inkább csak bizonyítatlan konteó – szerint a vírust ennél is jóval halálosabbra terveztek, ami elpusztította volna a világ lakosságának 96%-át.

Hirdetés

Azonban valóban egy laborbaleset történt,a fent már említett módon, így a koronavírus tulajdonképpen nem más, mint egy ideje korán kiszabadult félkész kiméra.

Agenda 21 – avagy tervezett népirtás?

Azonban enyhén szólva is érdekes tulajdonságai így is kitűnnek!

Főleg ugyanis a civilizáltabb, fejlett országok népbetegségeiben szenvedő rétegek érinti, azon belül is azokat, akiknek a kormányzatok szemszögéből semmilyen gazdasági haszna nincs.

Azaz nem dolgoznak, nem tudnak dolgozni, és/vagy jelentősen leterhelik az egészségügyi rendszereket hosszú távon.

Ezek az állampolgárok már nem termelnek GDP-t az országoknak, és az eltüntetésük gazdasági fellendülést hozna – állítják az ezzel kapcsolatos konteók, melyek megjegyzik:

Egy agenda-21 nevű protokoll keretében például egy vírussal lehetne lecsökkenteni a lakosságot anélkül, hogy bárki észrevenné, mi történik valójában.

Erre azonban a mai napig nincs semmilyen bizonyíték, csak sugalmazások.

Ráadásul a szkeptikusok felhívják a figyelmet arra, hogy a krónikus népbetegségekben szenvedő társadalmi rétegekből él a gyógyszeripar nagy része, amely nem lenne saját fennmaradásának ellensége.

Sokkal valószínűbb lehet az az elmélet, hogy egy univerzális vakcinát akartak létrehozni Kínában, ehhez azonban a vírust fokozatosan erősebbé és halálosabbá kellett tenniük a tudósoknak.

A cél állítólag jó szándékú volt, mert valójában egy univerzális vakcinát akartak kifejleszteni, de azok után, hogy Kína már a Napot is lehazudta az égről, ezt már mindenkit kétkedve fogadja…

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.