Közel 50 éve nem voltak orvosnál: ezt fogyasztották rendszeresen a régi öregjeink, nagymamáink
Védi a szervezetet, erősíti az immunrendszert és fiatalít.
Akik rendszeresen fogyasztottak belőle, gyakran évtizedekig nem látták az orvost, a betegségeket pedig csak hírből ismerték.
Csodálatos hatású növény
Egy csodálatos, zöld növény az alapanyaga, a legfontosabb összetevő, amit bojtorjánnak hívnak.
Hihetetlenül kedvező egészségügyi hatásai vannak ennek a különleges csodának.
A természet ajándéka az emberiség számára: nem csak erősíti az immunrendszert, de számos más gyógyhatással is rendelkezik, melyet mára kutatások támasztanak alá.
A bojtorján elsősorban vitaminbomba, emellett hatásos lehet bőrproblémákra is.
Ellenszere a makacs kiütéseknek, pattanásoknak, de vannak olyan beszámolók is, melyek szerint az ekcéma enyhítésére is alkalmas.
Sokan az antibiotikum allergiájuk miatt találkoztak vele, míg mások célirányosan természetes remediák után vadászva találtak rá a bojtorjánra.
A közönséges bojtorján egy olyan elfeledett gyógyhatású növény, melyről napjainkban csak keveset beszélünk, holott erősebb, mellékhatásmentes hatást fejt ki, mint egy modern gyógyszer.
A hosszú élet titka: különleges recept az egészségért
Akik már rendszeresen fogyasztottak ebből a különleges erősítő keverékből, több évtizeden át nem nagyon voltak betegek.
Régi nagymamáinkra bizonyára te is emlékszel, már köztük is keringtek olyan történetek, hogy egyesek 50 évig nem is találkoztak orvossal, mert ezt fogyasztották, és egyszerűen nem volt szükségük rá…
Az elkészítése roppant egyszerű: vágjuk apróra, majd forrázzuk le 2 csésze forró vízzel, és hagyjuk állni egy időre.
Amikor lehűlt, akkor mossuk le vele a problémás területet, de belsőleg is felhasználhatjuk.
Egy evőkanál szárított bojtorjángyökeret áztassunk 3 órán keresztül 1 csésze felforralt vízben, majd szűrjük le. Ezt elfogyasztva egy hét alatt kifejti a hatását, ami védhet minket egész égben, ha rendszeresen fogyasztjuk, még a téli időszakban sem dönthet le minket a nátha.
Ez esetben csak olyan gyökeret használjunk, amelyik még nem virágzott ki.
A kúra 21 napig tart, majd ősszel ismételjük meg.
Fogyasszunk bojtorján és sárgarépa levet 1:5 arányban, naponta háromszor 100 ml-t, főétkezések előtt 20 perccel.
Ha ezt megteszed, a betegségeket onnantól kezdve lehet, hogy te is csak hírből fogod ismerni.