Mi lenne ha...Tudomány

Közelgő klímakatasztrófa, civilizációnk végnapjait éljük – Dr. Egely György, Jakab István tanulságos beszélgetése

Nagyon nagy bajban van az emberiség, a civilizáció tartópillérei korhadni kezdtek.

Épp úgy, mint annak idején a Római birodalom, vagy a Maja civilizáció esetében.

A történelem megismétli önmagát, és eleve elrendeltetett a bukásunk?

Hirdetés

A természet nem tolerál minket tovább?

Lehet, hogy a túlzott civilizáció az emberek agyára ment, mert az életük, a viszonyulásuk, a kapcsolataik és a kommunikációjuk embertársaik és élőhelyük, a természet irányába is egyre civilizálatlanabb formákban nyilvánul meg.

A természet úgy döntött, hogy nem tolerálja ezt tovább, és ha eddig nem vettük komolyan, most tesz róla, hogy egyértelmű jelei legyenek annak, hogy így ne folytathassuk tovább az életvitelünket.

Vannak már olyan területek, ahol az éltető oxigén és az ivóvíz nem áll többé a természet jóvoltából ingyen és korlátlanul rendelkezésre, hanem súlyos összegeket kell fizetni érte.

Mindennek ellenére még mindig sokan legyintenek és azt mondják, hogy nincsen semmi baj. Mi az igazság?

Egyszerűen széthullik a világunk

A környezeti ártalmak és hatásai olyan komolyak és feltűnők már, hogy hamarosan az élelmiszer megtermelésének a feltételei sem állnak majd rendelkezésre.

Talán ezért akarnak már most hozzászoktatni minket a mű, élettelen ételekhez?

Hiába közeleg vészesen a katasztrófa, azokat a találmányokat, amik megfelelő változást tudnának hozni, továbbra is elnyomják és megakadályozzák megvalósulásukat.

Környezetünk végső összeomlásán pedig ugyanúgy nem fogunk tudni majd segíteni, mint amikor az emberi szervezet keringése omlik össze egyetlen pillanat alatt és mondja fel visszafordíthatatlanul a szolgálatot.

Dr. Egely György és Jakab István beszélgetése nagyon tanulságos, és megtekintheted, érdemes végignézni.

Hirdetés

Amikor azt látjuk, hogy lassan már hetente dőlnek meg a különféle időjárási anomáliák rekordjai, a hőmérsékleti szélsőségek szinte mindennapossá válnak, akkor elgondolkodunk:

Meddig tartható ez még így?

Mikor jön ez a pont, amikor a jelenkor gőgös és önző, energiaéhes emberi civilizációját egyszerűen “leradírozzák” a Föld felszínéről a természet egyesült erői…?

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.