CímlapsztorikÉrdekes világ

Kriptomelán: egy igazi “kívánságteljesítő” kő – ezt érdemes tudni róla

A krimptomelán az ANYAG kristálya, az anyagi világban való boldogulás, a teremtés köve, erősen leföldelő hatással bír. Sokan használják az életük jobbá tételére, bizonyos jó dolgok bevonzására. Mutatjuk, hogyan!

Ez a kristály spirituálisan frissen került felfedezésre, ės hazai lelőhelyű.

Egy igazi “kívánságteljesítő” kő: ha meditációban vagy egyszerű relaxálással együttműködünk vele, segít hogy VALÓRA VÁLJANAK ÁLMAINK-azzal, hogy elhárítja a megvalósulás útjában álló akadályokat.

Hirdetés

A kő kifejezetten hatékony segítő olyan esetekben, amikor tudat alatti félelmeink, illetve az egónk gátolnak abban, hogy megvalósulhassanak féltve őrzött álmaink.(Például amikor félünk a saját sikerességünktől, attól, mi lesz ha valóban létrejönnek az egyébként vágyott változások)

A kő megtanít arra, hogyan lehetünk teremtéseink, és teremtő erőnk urai, valamint hogyan boldoguljunk és békéljünk meg a saját egónkkal.

A kriptomelanit, krimptomelán az ANYAG kristálya, az anyagi világban való boldogulás, a teremtés köve, erősen leföldelő hatással bír.

“Megtanítalak arra, hogyan lehetsz az anyagi világban teremtőerőd, teremtéseid, képességeid ura.

Hogy hogyan, miképpen tudod a megálmodott célkitűzéseidet az anyagba lehozni, formába teremteni.

Feloldom az egó azon félelmeit, melyek a beteljesült teremtések, megvalósult célok kapcsán esetlegesen jelen vannak bennünk és míg működnek, önszabotázs programként gátolhatnak minket.

Általánosságban, az egó egyik legfőbb félelme az, hogy mi lesz akkor, ha már minden feladatot megoldottunk, minden célunkat elértük, révbe értünk…

Az egó ettől az állapottól retteg azért, mert ezen a ponton létezése feleslegesnek tűnhet, hiszen az egó nem lát túl önmagán, csak a folyton generált feladatok adják számára azt a képzetet, hogy léte fontos és nélkülözhetetlen.

“A kristállyal úgy tudunk együtt dolgozni, hogy relaxált, meditatív állapotban tudatunk segítségével elképzeljük, hogy mi az a cél, melyet itt és most leginkább meg szeretnénk teremteni, amelynek a behívására, leföldelésére már készen állunk.

Hirdetés

A teremteni kívánt célunkat, minden részletében, a lehető legalaposabban képzeljük el, gondolatban kidolgozva. átélve azt a jó érzést, melyet a valósággá válás ad számunkra.

E gyakorlatot végezzük el, ahányszor csak szükséges, a kővel kapcsolódva, a kezünkben tartva.

A kristály ezzel a meditációs gyakorlattal segíti bennünk azt a folyamatot, hogy egyre inkább átérezzük, hogy az idő viszonylagos, minél inkább képesek vagyunk a jelenben átérezni, hogy a célunk már itt van, jelen van, annál előbb megmutatkozik a külvilágban is, amint befogadóvá válunk számára, amint megengedjük magunknak.

A kristály eközben segít abban, hogy a célkitűzéseink útjából energetikai szinteken minden akadályt elhárítson, legyen az bennünk lévő akadály, vagy külső körülményekben megmutatkozó akadály.

E kristály használata mellé ajánlott, hogy legyen egy Fényterv kristályunk, vagy egy Lélekmag kristályunk, azért, hogy mindig megtaláljuk, lássuk a helyes irányt, hogy mik azok a tervek, célok, melyek életfeladatunkban szerepelnek, melyek az abszolút Fényt hordozzák.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.