CímlapsztorikÉrdekes világMisztikum

Küszöbön a földönkívüliek földi jelenlétének bejelentése: itt vannak és várakoznak!

Az emberi faj történetének legnagyobb bejelentése jöhet.

A levegőben lóg egy mindent elsöprő, “Nagy Felfedés”

Az Egyesült Államok elnökei hivatalosan mindig szkeptikusak voltak az idegenek és az UFO-k témáját illetően.

Az amerikai hatóságok időnként megpróbálták megcáfolni az összeesküvés-elméleteket. Például a Trump adminisztráció idején a CIA és a Pentagon közvetlen nyilatkozatot adott ki a korábban szigorúan titkos UFO észlelésekről készült dokumentumokról.

Hirdetés

Ebben van egy enyhe utalás arra, hogy a volt amerikai elnököknek, mint Nixon, Kennedy és Eisenhower, volt valami elképzelésük az idegenekről. Sajnos hivatalosan semmit sem hoztak nyilvánosságra.

Napjainkban azonban azt beszélik egyre több forrásból, hogy a küszöbön van egy világszintű esemény, amit sokan csak a Nagy Felfedésként emlegetnek, és ami tulajdonképpen a földönkívüli élet, egy magasabb szintű civilizáció létezésének ismertetése, bejelentése lesz.

Bizonyítékokat titkolt el a NASA és a Pentagon

Tény, hogy rengeteg olyan bizonyítékról tudni, amik erősen afelé mutatnak, hogy léteznek idegen civilizációk a kozmoszban.

Mind a csillagászati, mind a puszta matematikai modellek is ezt mutatják.

Emellett ott van a híressé vált roswelli incidens is, mely során az USA hadereje állítólag első alkalommal vizsgálhatott meg egy földönkívüli testet és egy ufót belülről.

Érdekes módon ekkor tájt indult be az emberi faj technológiai fejlődése…

Sokak szerint a Roswellnél lezuhant csészealjnak köszönhetjük a tableteket, érintőképernyős mobilokat, a wifit, az éjjellátó technológiákat és sok mást.

A második világháború óta tudnak róluk

A második világháború óta tudnak tehát az idegenek létezéséről, azóta pedig számos olyan titkos jelentésről is tudni, melyek több tucat földönkívüli fajról számolnak be tételesen.

Ezek mindegyikének vannak “képviseleti tagjai” és kisebb-nagyobb kolóniái itt a Földön.

Hirdetés

A legtöbbjük az óceánok mélyén “vert tanyát”, ahol háborítatlanul élhetnek és figyelhetnek, mivel az emberiség az óceánok csupán néhány százalékát térképezte fel a mai napig.

Titkos embargó az emberiség és a földönkívüliek között

Egy titkos embargó, vagy amolyan paktum keretében ugyanis bár tudnak róluk a világkormányok, a kozmikus béke, és az emberi társadalom összeomlásának elkerülése érdekében még nem fedték fel az igazságot.

A legtöbb vélemény szerint ugyanis előbb fel kell készíteni az igazságra az emberiséget.

Hitéleti válságot és káoszt okozhatna az, ha kiderülne: vannak mások is rajtunk kívül és Isten más lényeket is “megteremtett” a maga képmására…

Talán nem véletlen, hogy a Vatikán is érzékenyít, és próbál utat találni magának a Nagy Felfedés előtt azzal, hogy ma már elismerik: Isten máshol is megteremthette a kereszténységet…

Fény derülhet az igazságra, már nincs sok hátra?

A nagy kérdés, hogy mikor jön el az a pillanat, amit mostanában mindenki rebesget, és jón néhány, a “tűzhöz közeli” forrás is említ…

A Nagy Felfedés lesz a világtörténelem legnagyobb horderejű bejelentése.

Lényegében az egész emberi civilizáció helyét, szerepét fogja megváltoztatni a világegyetemben.

Ehhez pedig fel kell készíteni a Föld lakosságát…

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.