Érdekes világ

Leidiótázták Orbánt Szintet lépett a belpolitikai kommunikáció: lefelé

Na, kitaláljátok ki volt?

A DK egyik szóvivője volt az “elkövető”.

A párt szóvivője az állítja, a miniszterelnök az interjúban megsértette a koronavírus-járványban elhunytak emlékét, a gyászoló családokat, a válságban tönkrement embereket, valamint az orvosokat és az ápolókat.

Hirdetés

Barkóczi Balázs pénteki online sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott:

Sok mindent hallottak már a kormányfő szokásos, péntek reggeli rádióinterjúiban, de olyat még sohasem, hogy „a járványban világelső halálozást produkáló kormány miniszterelnöke végigheherészik egy rádióinterjút”.

Az ellenzéki politikus azt mondta, miközben 26 ezer magyar család gyászolja elveszett szeretteit, több százezer ember még nem ocsúdott fel abból, hogy tönkrement a vállalkozása, avagy, hogy elvesztette a munkáját, a miniszterelnök „kacarászva” azt tervezi, miként iszik majd meg a teraszán egy sört.

Amikor Magyarország vezeti az egész világ halálozási statisztikáit, mert a magyar kormányé volt az egész világ leggyengébb védekezése, akkor „nem röhögcsélünk, mint egy idióta, hanem a legőszintébben bocsánatot kérünk az országtól, vállalva a felelősséget”

– jelentette ki a szóvivő, aki szerint nincsen olyan ország a Föld nevű bolygón, ahol lakosságarányosan többen haltak volna meg, mint Magyarországon.

Ezért szerinte a miniszterelnöknek nem nevetnie, hanem sírnia kellene.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.