CímlapsztorikÉrdekes világ

Lélekvándorlás: 4 éves kislány előző életében az ikertornyokban dolgozott 2001 szeptember 11-én

Az egész világot bejárta egy anyuka története, aki azt állítja, hogy négyéves lánya részletes leírást adott az ikertornyokban 2001 szeptember 11-én végzett munkájáról.

Furcsa “emlékek” a múltból?

Válaszolva egy másik TikTok videóra, amely így szólt: “Mondj egy olyan időpontot, amikor a gyermeked egy korábbi élettörténetéről mesélt neked,” – Riss White egy zavaró beszámolót tett közzé, amelyet fiatal lánya adott pár évvel ezelőtt.

2001 szeptember 11-én Riss a közösségi médiában keresgélt, és néhány szeptember 11-i emlékhelyre bukkant. Az egyik ilyen bejegyzés az ikertornyok képét mutatta, és úgy tűnt, hogy hasonló történetről szól, mint amiről a lánya beszámolt

Hirdetés

-írja az ÚjVilágtudat.

A kislány az egyik toronyra mutatott, és Riss úgy véli, hogy az északi torony volt, és azt mondta: “Hé anya, én ott dolgoztam”.

Korábbi lélekvándorlás bizonyítéka?

Amikor Riss megkérdezte tőle, mikor volt ez, a lánya egyszerűen azt válaszolta, hogy “korábban”.

Majd Riss folytatta:

“Azt mondta, hogy az egyik nap dolgozott, és a padló nagyon meleg lett. Ezért felállt az íróasztalára, mert a padló túl forró volt.

És azt mondta, hogy ő és a barátai megpróbáltak kijutni az ajtón, de nem tudták kinyitni, ezért kiugrottak az ablakon, és úgy repültek, mint egy madár.”

Riss ezután tisztázta, hogy a gyermeke még soha nem hallott szeptember 11-ről, így történetének részletei még kísértetiesebbé váltak.

Akár hisz valaki a korábbi életekben, akár nem, ettől a videótól mindenkinek borsódzik a háta, és sokan, akik megnézték, hasonlóan furcsa dolgokat kedztek mesélni, amiket saját gyermekeik osztottak meg velük.

Egy nő felidézte:

Hirdetés

“Amikor az egyik gyerekem hároméves volt, véletlenszerűen felém fordult, és azt mondta: ‘Hé anyu, emlékszel arra az időre, amikor idős hölgy voltam, és elütött egy autó és meghaltam?'”

Egy másik anya megjegyezte:

“A lányom négyéves, és annyiszor elmondta már, hogy ő és két másik lány vízbe esett, és az aljára süllyedt, majd elaludt, és most itt van.”

Sokféle elmélet létezik arról, hogy a gyerekek miért beszélnek gyakran az elmúlt életek “emlékeiről,” és sokan úgy vélik, hogy a gyermekek agyának szuggesztív jellege azt jelenti, hogy hajlamosabbak a hamis emlékek felidézésére. Vannak azonban olyanok, akik úgy gondolják, hogy ennél sokkal többről van szó.

Egyre több tudós szerint a reinkarnáció létező jelenség

A The San Francisco Chronicle-nek 2006-ban a Virginia Egyetem Gyermek- és Családi Pszichiátriai Klinikájának orvosigazgatója, Jim Tucker arról beszélt, hogy meggyőződése szerint a reinkarnáció létezhet.

Tucker, aki esettanulmányokat készített a múltbéli emlékekről, és megpróbálta azokat igazolni, azt mondta:

“Ha olyan esetről van szó, amikor az állításokat nem igazolják, akkor ez csak fantázia lehet – mint például a fiú, aki azt mondta: ‘Nagy teherautót szoktam vezetni’.

Ha van olyan, ahol a gyerekek számos nyilatkozatot tettek egy meglehetősen távoli, másik életről, beleértve a tulajdonneveket és minden mást, és mindez igaz, akkor hacsak nem azt mondjuk, hogy ‘Ez egy véletlen egybeesés,’ akkor igazából mindez nem csak a fantáziának köszönhető.”

A Virginia Egyetem blogbejegyzésében Tucker azt javasolta, hogy a szülők legyenek nyitottak arra, amiről gyermekeik beszámolnak, és megjegyezte, hogy egyes gyerekek “sok érzelmi intenzitást mutatnak ezekben a kérdésekben, ezért a szülőknek tiszteletteljesen meg kell őket hallgatniuk,” ahogyan más témák esetében.

Forrás: ÚjVilágtudat

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.