CímlapsztorikTudomány

Létezik a túlvilág, a lélek a mindenséggel egyesül: megvan, hová “párolgunk el” a halál után

Tudósok sokkoló bizonyítékokat tártak fel: bizonyítható, hogy a lélek az agy struktúráiban tárolódik, kvantumfolyadék formájában, és a halál pillanatában “párolog” ki a testből.

Régóta rejtély, most megadhatják a választ

Hosszú ideje foglalkoztatja az emberiséget, hogy mi történik a lélekkel a test halála után.

Számos elmélet és kutatás született már a témával kapcsolatban, azonban a hétköznapi gyakorlat azt mutatja, hogy a félelem és a reménytelenség győzedelmeskedik.

Hirdetés

Most egy tudós csoport meglehetősen nagy áttörést ért el azzal, hogy konkértabb bizonyítékokat tártak fel arra vonatkozóan, hogy az agyban található sejt struktúrák tárolhatják a lelket.

Azt a lelket, azt a nem anyagi entitást, mely meghatározza önnön valónkat, és mely nem vész ela halál után, a test elpusztulásával, sőt!

Mikrotubulusok a túlvilág és a lélek örökkévalóságának kulcsa

Dr. Stuart Hameroff, az Arizonai Egyetem professzora szerint a halál után a lélek részecskék formájában elhagyja a testet, de valahol a közelben marad. A kozmoszban maradt tudatból információkkal “tápláljuk” magunkat.

“Az agyunkban tárolt információ, amely a mikrotubulusokban telepedik meg, tudatosságot generál. Amikor a halál bekövetkezik, az információ kiesik a mikrotubulusokból, és lebegni kezd valahol a kozmoszban” – mondja Andrei Dorobanțu fizikus.

A fizikus azt is elmagyarázza, hogy emlékeink, tapasztalataink és személyiségünk a test halála után is megmarad.

Egy másik létsíkba vagy dimenzióba “párolgunk el”?

A mikrotubulus nevű fehérje szerkezet tárolja az információinkat, vagyis az úgynevezett tudatot, ami megmarad a test halála után is.

Roger Penrose szerint bizonyos értelemben továbbra is részecskék formájában élünk, amelyek az Univerzumon keresztül lebegnek, és a megmaradt tudatunkon keresztül kapcsolódunk önmagunkhoz és másokhoz is.

Az szinte biztos, hogy a jelenlegi 3 dimenziós világunk egy kisebb szelete valami sokkal nagyobb egésznek, egy felsőbb “igazságnak”.

A traumatikus eseteknél a tudat kiszakad ebből a 3D világból és egy szélesebb perspektívából látja a valóságot. tehát ezen elképzelés szerint valójában nem is egy másik világról van szó bizonyos értelemben, hanem egyszerűen kitárulkozik a valóság, és annak sokkal nagyobb egészét látjuk.

Hirdetés

De mit mond a tudomány? Nos, meg fogsz döbbenni, mert egyre több bizonyítékot ők is elismernek, sőt, az egyik legfontosabbat nemrég fedezték fel tudósok.

Az úgynevezett mikrotubulusoknak hívott parányi struktúrák, melyeket az emberi agybaj is felfedeztek, olyan ikvantuminformációkat tárolhatnak, melyek a test halálával szabadulhatnak ki ebből a biológiai burokból.

Vagyis a haldoklás folyamata során már elkezdenek “ereszteni” ezek a mikrotubulusok…

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.