Érdekes világ

Léteznek Ufók, és többé nem tagadhatják le – kitálalt a Pentagon egyik embere

Itt vannak az idegenek a Földön: az embereket sokkolni fogja a bejelentés – állítja.

Nem lehet többé tagadni a létezésüket – állítja egy Pentagon közeli forrás. aki maga is látott olyan dokumentumokat, melyek egyértelműen bizonyítják az ufók és a földönkívüliek létezését itt a Földön.

Ez egyúttal alátámasztja azt a pletykát is, mely szerint közeleg egy mindent, az egész emberiséget megváltoztató bejelemntés amit sokan csak a Nagy Feledésként emlegetnek.

Hirdetés

Nemsokára lejár az a 180 napos határidő, amit még Donald Trump elnök adott az Egyesült Államok hivatalainak, hogy nyilvánosságra hozzák az azonosítatlan repülő tárgyakról, azaz ufókról szóló hivatalos jelentéseket.

Június elsején megnyílnak az archívumok, és a titkosítatlan aktákat úgy kötelesek az érintettek hozzáférhetővé tenni, hogy azokba bárki betekintést nyerhessen.

A rajongók egyértelműen azt remélik, hogy a beszámolók alapján igazolódnak a feltevéseik a földönkívüliek létezéséről.

A Pentagon forrása azt állítja, hogy elképzelni sem tudjuk, miről tud a Pentagon és a kormány.

A mindenkori elnököt sem avatják be a dolgokba, így Donald Trump sem tudhatott teljes mértékben róla, hogy az idegenek már rég itt állomásoznak a Földön.

Daniel Drezner azt mondja, hogy a Pentagon aktái is tele vannak dolgokkal, amiket nem lehet megmagyarázni, de konkrétan bizonyíték van arra, hogy idegen világokból érkező űrkolóniák vetették meg magukat a Földön.

Barack Obama szintén nemrégiben nyilatkozott korábban nyilvánosságra hozott ufó akták és videók kapcsán, hogy ezeken valóban ufókat látni, mivel nem sikerült egyértelműen azonosítani őket.

Hogy tényleg a leplet mindenről lerántó Nagy Felfedés küszöbén vagyunk-e?

Nem tudni, de szűk 1-2 héten belül kiderül…

Hirdetés
Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.