CímlapsztorikÉrdekes világ

Mabel White: a földönkívüliek a testünket akarják, globális kísérletek zajlanak

Mabel Whirte története az egész világot megdöbbentette és heves vitákat generált a földönkívüliek jelenlétével és az idegen elrablási élményekkel kapcsolatban.

Láthattak és tapasztalhattak olyan dolgokat, amelyek vagy ismeretlen természeti jelenségek, vagy idegenek tevékenységek, amelyek mögöttük állnak.

Mabel White azon kevesek közé tartozik, akiknek lenyűgöző története sokak számára igaznak tűnik.
John Ege, a Mediumtól ezt írja: „Az UFO-k és az idegen elrablások valószínűleg a modern kor előtti időkig nyúlnak vissza. Erich von Däniken, ‘Az Istenek szekerei’ című könyv szerzője szerint már az emberiség kezdete óta tart.” É

Hirdetés

s érdekes módon Ege kijelenti, hogy nincs olyan pszichológiai vagy társadalmi jelenség, ami megmagyarázhatná, ezeket a földönkívüli elrablásokat

-írja az ÚjVilágtudat.

Ezzel raádásul John E. Mack harvardi professzor is egyetértett.

  1. április 23-án az Eyes On Cinema közzétett egy soha nem látott interjút Mabel White-tal, amelyben földönkívüli lényekkel való találkozásáról
    és a „hibridizációs” program mögött meghúzódó rejtélyes motívumokról beszél. White vallomása bepillantást enged egy rejtélyes világba, ahol
    állítólag a nem evilági erők ismeretlen célok érdekében manipulálják az emberi biológiát.

„Azt mondták nekem, hogy hibrid fajt hoznak létre, de soha nem fedték fel a mögöttes valós célt,” – mondja White kíváncsisággal és zavarodottsággal teli hangon.

„Megkérdeztem tőlük, hogy miért gyűjtenek sejteket és miért vesznek részt ezekben a tevékenységekben, de nem adtak egyértelmű választ.”

White élénken emlékszik vissza az 1930-as évekbeli gyermekkorának eseményeire, amikor ő és családja tanúi voltak az olajkutak felett lebegő különös fényeknek. Többször is fehérbe öltözött kisgyerekeket észleltek e kutak közelében, nappal és éjszaka egyaránt.

Ez felkeltette a kíváncsiságukat, ezért White és családja megpróbálta megközelíteni ezeket az éteri lényeket, de mindig eltűntek, mielőtt kapcsolatba léphettek volna velük.

„A számomra közvetített fő koncepció egy hibrid faj létrehozása volt, amely mind a mi légkörünkben, mind az övékben létezhet,” – magyarázza White.

„Azt állították, hogy még nem érték el a kívánt eredményt.”

Hirdetés

White egy különösen élénk emlékét felidézve leírta, hogy megmutattak neki egy csecsemőt, aki emberinek tűnt, de kissé ferde szemei voltak.

Azonnal sajátjaként ismerte fel a gyermeket, és kifejezte vágyát, hogy magával vigye. A földönkívüliek azonban közölték vele, hogy a gyermek nem marad életben a Föld légkörében.

White megingathatatlan meggyőződéssel rendelkezett tapasztalatai valóságáról. Találkozásai hitelességének alátámasztására bizonyítékokat említ, mint például a testén egyik napról a másikra megjelent megmagyarázhatatlan zúzódások, hangsúlyozva, hogy álmában senki sem bánthatta
őt fizikailag.

„A zúzódások valódiak. Magam nem okozhattam volna őket, és ha valaki megütött volna, felébredtem volna,” – állítja White. „

Ezek az élmények valóságosak számomra, és nem eleve ijesztőek. Egyszerűen megtörténnek, és kitörölhetetlen nyomot hagynak.”

Bár kezdetben megijedt attól, hogy ezekről az eseményekről nem volt tudatos emléke, White végül békét talált abban, hogy elfogadta, hogy nem tudja megváltoztatni vagy irányítani ezeket. Úgy véli, hogy az emberek mind mentálisan, mind technológiailag tehetetlenek ezekkel a fejlett
földönkívüli lényekkel szemben.

„Túl előrehaladottak ahhoz, hogy megvédjük magunkat,” – mondja. „Mintha egyfajta mágiával rendelkeznének. Könnyen meghódíthatnának minket, ha akarnának, de nem hiszem, hogy erőszakkal akarnak uralkodni. Ehelyett a testünket és az elménket keresik, hogy végrehajtsák saját programjukat.”

White azt állítja, hogy az idegenek figyelme nem a kormány irányításán van, hanem az emberek manipulálásán és felhasználásán, hogy elérjék nem titkolt céljaikat. Lemondóan elismeri, hogy az emberek létfontosságú szerepet játszanak titokzatos terveikben.

Mable White vallomása sokat elárul az állítólagos idegenekkel való találkozása mögött rejlő titkokról, de több kérdést vet fel, mint ahány választ ad.

Mi a hibridizációs program valódi célja? Milyen szerepet játszanak az emberek a földönkívüliek programjában?

Mack azt feltételezte, hogy ezek az entitások inkább egy párhuzamos univerzumból származhatnak, nem pedig az űrből.

Amikor végül megjelentette az „Abduction: Human Encounters with Aliens” című könyvét, azt állította, hogy tapasztalatai „teljesen alátámasztották”

Hopkins és Jacobs kutatásait, „különös tekintettel arra, hogy az elrablás jelensége valamilyen központi módon szerepet játszik egy tenyésztési programban, amely az idegen/ember hibrid utódnemzedékek létrehozását szolgálja.”

Az idegen hibridizáció ötletét nemrégiben a korábbi CIA tisztviselő John Ramirez is alátámasztotta. A Project Unitynek adott interjújában Ramirez kijelentette, hogy az emberek hibridek. Elmondása szerint Lue Elizondo volt amerikai hírszerzési ügynök nem a „hibridizáció” szót használja, de a Pentagon alkalmazottai számítanak rá, hogy végül ezt teszi.

Elizondo a Theories of Everything podcastban tárgyalja annak lehetőségét, hogy a nem emberi intelligencia nagyon hosszú ideje kapcsolatban áll az emberekkel. Ez azt jelentené, hogy mindannyian megfeledkeztünk saját múltunkról, ami elrejti annak lehetőségét, hogy emberek és
földönkívüliek hibridjei vagyunk.

Kim Carlsberg reklámfotós idegen elrablása az idegen-ember hibridizáció modern kori esete. Szürke idegenek rabolták el 1988-ban, amikor a Pacific Palisades tengerparton élt.

Azt állította, hogy az idegen lények az ő DNS-ét használták, és valaki más ivarsejtjével kombinálták, hibrid
gyerekeket hozva létre. Ezeket a magzatokat azután az idegen űrhajókon nevelték, és néhány esetben az elraboltak arról számoltak be, hogy a későbbi találkozások során láthatták a hibrid utódokat.

A jelentett hibridizációs programok természete és célja továbbra is spekulatív. Egyes elméletek azt sugallják, hogy a földönkívüli lények megkísérelhetnek új fajt létrehozni vagy hibrideket visszatelepíteni a Földre a jövőben, amikor a körülmények megfelelőbbek lesznek.

Carlsberg maga is kifejezte meggyőződését, hogy valami furcsa és potenciálisan jelentős dolog történik azokkal az egyénekkel, akik azt állítják, hogy elrabolták őket.

Az ilyen jelentések elterjedtsége és az elraboltak által leírt érzelmi hatás hozzájárul ahhoz, hogy e rejtélyes jelenségről folyamatos legyen a vita és tovább folyjon a kutatás.

Forrás: ÚjVilágtudat

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.