Érdekes világ

Magyar osztálytársa beszélt Jeffrey Dahmerről: sokkoló titkok tárultak fel a tabló buktatta le!

A hírhedt sorozatgyilkos egy Ohio államban lévő középiskolában tanult, ahogy vele együtt egy magyar férfi is, Csépe Attila, aki beszámolt a vele kapcsolatos emlékeiről.

Mindenki ismerheti a hírhedt sorozatgyilkost, akiről nemrég egy Netflix filmsorozat is készült, és ami méginkább világhírűvé tette mostanában.

Bár Dahmer 28 éve halott már, mégis egy igazi kultusz kezdett el kialakulni körülötte.

Hirdetés

A sorozatgyilkos 17 férfit ölt meg 1978 és 1991 között bestiális módszerekkel.

Egyeseken lobotómiát hajtott végre, hogy zombit csináljon belőlük, másoknak a belső szerveit fogyasztotta el, vagy elraktározta a testrészeiket a fagyasztóban, ahogy csontvázak és koponyák is előkerültek a lakásából.

A TikTokon az elmúlt hetekben már elkezdett keringeni egy videó Dahmer középiskolai tablójáról, amelyről kiderült, hogy két magyar nevű osztálytársa is volt az ohiói Revere High Schoolban, Csépe Attila és Csontos Mary.

A közösségi oldalon ezzel együtt egy másik felvétel is szárnyra kelt, amelyen egy Dahmer után érdeklődő tiktokozó beszélgetését látni Csépével.

@milannadasdi_ Jeffrey Dahmer magyar osztalytarsa #fy #fyp #viral #jeffreydahmer ♬ Creepy and simple horror background music(1070744) – howlingindicator

Ismertem személyesen Dahmert. Az emlékeim zöme ’72-höz fűződik, amikor hatodikos voltam. Fura gyerek volt, visszavonult, csendes, alig szólalt meg

– mondta Csépe.

Dahmernek egyetlen barátja volt, David Borsvold. Míg a legtöbb fiú a szünetekben kint amerikai focit játszott, addig Dahmer és Borsvold inkább félrevonultak.

Azt is kiemelte:

Dahmer szörnyeteggé válásához valószínűleg az egyedüllét, a tévé és a horrorfilmek is hozzájárultak.

Hirdetés

Azonban arról sosem beszélt senkinek, hogy állatokat boncol otthon – ahogy az a sorozatban is látható.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.