CímlapsztorikÉrdekes világ

Majdnem rohammentő vitte el Vajna Timit – elkapta a koronavírust, mindene fájt

Olyan erős tünetei voltak, hogy rohammentőt akart hívni magához Vajna Tímea, aki egy külföldi születésnapi partin nemrégiben elkapta a koronavírus-fertőzést.

A Bors munkatársa Timi budai otthonához látogatott, ott kaputelefonon keresztül tudott beszélni az özveggyel, aki elárulta:

még mindig rosszul van és rendkívül gyenge.

Hirdetés

Augusztus elején külföldön, egy születésnapi partin voltam, ahol ott voltak Andy barátai is.

Az egyikükről később kiderült, hogy covidos, tőle kaptam el én is – mesélte a lapnak Timi görcsös köhögések közepette.

Mint mondta, pár hete olyan rosszul lett, hogy rohammentőt akart hívni magához.

Legfőképp elviselhetetlen tüdő-, mellkas-, és hátfájdalomra panaszkodott, de elmondása szerint tulajdonképpen mindene fájt, mindezt ráadásul egyedül kellett átvészelnie, ugyanis szerelme, Zoli szintén elkapta a fertőzést.

Az özvegy mostanra már jobban érzi magát, augusztus 31-én a kiszabott karanténja is lejárt, ám jobbnak látja, ha egyelőre még a négy fal között marad.

Most már valamivel jobban vagyok, de a lépcsőn például még nem bírok felmenni, teljesen kifulladok, és bármit csinálok, tíz perc után le kell ülnöm, mert nem kapok levegőt.

Timi egyébként azt is elárulta Borsnak, hogy plazmadonornak jelentkezett, s amint kigyógyul a betegségből, vérplazma adományozásával szeretne segíteni a súlyos állapotú fertőzötteknek.

A vírus elkapásának egyik legszörnyűbb hozadéka, hogy Timi nem lehet ott kishúga, Lilla gyermekének születésénél, maximum csak egy üvegfal mögül csodálhatja meg a hamarosan világra érkező csöppséget.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.