Érdekes világ

Már csak 60 napunk van a nagy háborúig? Döbbenetes Bibliai jóslat látott napvilágot

“A hatodik (angyal) a nagy Eufrátesz folyóba öntötte csészéjét. Erre kiszáradt a vize, hogy utat nyisson napkelet királyainak.”
(Jelenések könyve 16:12)

A nagy Eufrátesz folyó ki fog száradni, mert ahogy egyesek mondják, az Antikrisztus kelet felől érkezik az Eufráteszen keresztül Dán törzséből, aki Jákob egyik fia.

Az elmúlt két évben nyilvánvalóvá vált, hogy az Eufrátesz vízszintje mennyire változó.

Hirdetés

Törökországból Szíriába, majd Irakba folyik, amíg az iraki Shatt al-Arabnál a Tigris folyóba nem torkollik.

A szíriai rezsim azzal vádolta Törökországot, hogy megfosztotta a szíreket az Eufrátesz folyó vizéből való részesedésüktől.

Törökország másodpercenként 500-ról 200 köbméterre csökkentette a Szíriába irányuló vízáramlást, leállította az elektromos áram termelését az Eufrátesz gátnál, és csökkentette az öntözést és az ivóvíz mennyiségét, az Aszad-tó hatalmas kimerülése mellett.

Szent Paisziosz próféciája szerint a kínaiak átkelnek az Eufráteszen.

A tavalyi tavaszhoz képest most is jobban kiszáradt az Eufrátesz. A próféciák a szemünk láttára teljesednek be.

Szent Paisziosz a következőt jósolta a közelgő harmadik világháborúról:

“Egy gondolat azt súgja, hogy sok minden fog történni: az oroszok megszállják Törökországot, Törökország eltűnik a térképről, mert a törökök 1/3-a keresztény lesz, 1/3-a elveszik és 1/3-a Mezopotámiába kerül.

A Közel-Kelet a háborúk színterévé válik, amelyben az oroszok is részt vesznek. Sok vért fognak ontani, és még a kínaiak is átkelnek az Eufrátesz folyón 200 000 000 fős hadsereggel, és elérik Jeruzsálemet.

Ezen események közeledtének jellegzetes jele lesz az Omar-mecset lerombolása, mivel annak lerombolása jelenti majd a Salamon templom újjáépítésének kezdetét, amely éppen ezen a helyen épült.

Hirdetés

Nagy háború lesz Konstantinápolyban az oroszok és az európaiak között, és sok vér fog hullani.
Azt mondják nekem, hogy Kína hadserege jelenleg kétszázmilliós, amiből bizonyos számot Szent János ír az Apokalipszisben.

Amikor azt hallod, hogy a törökök felduzzasztják az Eufrátesz vizét, és öntözésre használják, akkor tudd, hogy már megkezdtük a felkészülést arra a nagy háborúra, és így előkészítjük az utat a kétszázmilliós hadsereg számára a nap felemelkedéséből, ahogy a Jelenések megjövendölték”.

Szíria azzal vádolja Törökországot, hogy az Eufrátesz vizét fegyverként használja. Ankara ezt a klímaváltozásra hivatkozva tagadja.

Shahriar Heydari, az Iráni Iszlám Tanács nemzetbiztonsági és külpolitikai bizottságának tagja az állami Tasnim hírügynökség riporterével folytatott beszélgetésében megerősítette, hogy Irán megkapja a legmodernebb orosz Szu-35-ös vadászgépeket, hogy megpróbálják megváltoztatni a
helyzetet és az egyensúlyt a Közel-Keleten.

A krétai Theodore szerint ezek a jelek, amelyek alapján meg kell értenünk, hogy közelegnek a nagy események:

“Amikor az első páncéltörő bombát ledobják egy iráni nukleáris létesítményre azon a péntek reggelen, minden rohamosan gyorsulni kezd.”

“Megiszod a kávédat, és hallod, hogy a zsidók legyőzték Perzsia atomprogramját. Amikor a zsidók kiütik Perzsia atomprogramját, akkor elkezdődnek a nagy események.”

A Nagy Háború alulról indul, és onnan, ahonnan a víz ömlik (a Tigris és az Eufrátesz folyók), Etoliai Szent Kozmasz szerint.

A jelenlegi helyzet alapján úgy tűnik, a mi generációnk is át fogja élni ezeket eseményeket.

Forrás: ÚjVilágtudat

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.