Címlapsztorik

Putyin szerint démonokkal fog harcolni a világ:a Kreml gőzerővel készül egy természetfelettivel vívott háborúra?

A Kremlből kiszivárgott dokumentumok szerint az orosz elit komolyan tart az ellenséges „Pszi-tevékenységtől”, ahogy a hipnózistól és a nyugati sátánizmustól is.

A most kiszivárgott dokumentumok az FSzO tevékenységével kapcsolatosak, és némi betekintést nyújtanak abba, hogy miként tekint a világra az orosz elit, amit az FP lényegében úgy fogalmaz meg, hogy ezek szerint őrültebbek annál, mint azt bárki képzelte volna.

A szóban forgó dokumentumok Oroszország felkészülését vázolják fel egy lehetséges „masszív ideológiai támadásra”, amelyhez az ellenség hipnózist és egyéb ismeretlen misztikus erőket vethet be.

Hirdetés

Az írások hangsúlyozzák azt is, hogy az FSzO tisztjei, akik tehát Vlagyimir Putyin védelméért is felelősek, rendelkezzenek a szükséges „erkölcsi és pszichológiai támogatással” ahhoz, hogy ellenálljanak egy ilyen támadásnak.

Mindez furának tűnhet, de Oroszországban elég elterjedt a miszticizmusba, okkultizmusba vetett hit.

Elég arra gondolni, hogy Putyin nem hagyományos megerősítéseket és módszereket is bevetett mind a háború, mind pedig állítólagosan egyre romló egészségügyi állapota kapcsán.

Arról van szó többek között, hogy nemrég több orosz forrás is megszellőztette, hogy Putyin sámánoktól kért tanácsot a nukleáris fegyverek esetleges használatával kapcsolatban még hónapokkal ezelőtt, amikor az atomfegyverekkel való fenyegetés majdnem robbanáspontig feszült.

Ráadásul Putyin állítólag rákban szenved, ezt pedig modern nyugati gyógyszerek mellett szarvasvérrel is próbálta gyógyíttatni

-állítja többek között az Index is.

A The Project című orosz lap szerint az utóbbi időben Vlagyimir Putyinnak szokásává vált, hogy „valamiféle alternatív gyógymódként” szarvasagancsokból kivont vérben vesz fürdőt, írta meg az Independent is.

A szakértők szerint minderre még az orosz vezetés is rátesz egy jó nagy lapáttal, és a pletykák alapján számos vezető hisz az okkultista nézetekben.

A dokumentumokból kiderül az is, miként próbálja az FSzO az effajta támadásokat elhárítani.

Hirdetés

A taktika magában foglalja a tisztek „pszichikai” megerősítését, történeteket mesélve nekik kollégáik bátorságáról és hősiességéről.

Putyin tehát bizonyos értelemben nagyon is tart egy olyan természetfelettivel vívott háborútól, mely az oroszok nézetei szerint az egész világ háborújává válhat.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!