Misztikum

Mario Woods őrmester kitálalt idegen lényekkel való találkozásokról

Döbbenetes vallomása mindent boríthat? A színfalak mögött zajló dolgoktól soha többé senki sem tudna nyugodtan aludni!

Mario Woods tagja, sőt, őrmestere volt az Amerikai légierőnek és rengeteg olyan dolgot élt át és látott, amiről hosszú ideig nem beszélhetett.

Egy volt őrmester kitálalt a földönkívüliekről

Azonban ma már a világ egyre nyitottabb, a Pentagon pedig kénytelen az ufó kérdésben egyre nyíltabban kommunikálni.

Hirdetés

Egyre biztosabb, hogy léteznek más lények rajtunk kívül is, ahogyan az is, hogy a Földön is tetten érhető a jelenlétük.ű

Mario Woods több olyan aktára is rálátott, olyan jelentéseket nézett át, melyben vadászpilóták találkoztak ufókkal, üldözték is azokat.

A NORAD egy korábbi jelentése szerint pedig még úgynevezett” befogások” is történtek.

Az egyik legijesztőbb egyben legmegdöbbentőbb találkozás azonban konkrétan fizikai kapcsolatfelvétel volt az ufókat vezető földönkívüli lényekkel.

Sorsfordító találkozás a “kis szürkékkel”?

Londa Moulton Hoew egyik podcastjában Mario Woods arról beszélt, hogyan történt meg egy ilyen sorsfordító találkozás.

Ezek az idegen lények ugyanis egy alkalommal még őt is elrabolták.

Egy kollégájával egy teherautóban ültek, amikor észrevettek egy fekete gömböt, amely a szélvédő előtt lebegett.

Woods úgy emlékszik vissza, hogy érezte, hogy valami kommunikál vele, és többször is felszólította, hogy ne féljen. Ezután kis lényeket látott közeledni a járműhöz, majd mögöttük egy magasabb és
fenyegetőbb alak érkezett.

A kisebb, körülbelül 1,2-1,4 méter magas lények szürke egyenruhát viseltek, míg a magasabb lények sötétebb szürke egyenruhában voltak.

Hirdetés

A magasabb lény megjelenése különbözött a kisebbekétől, masszív és fenyegető arca volt, magasabb arccsontja és vékonyabb, kiálló állkapocsvonala.

Karjai nem közvetlenül az oldalán voltak, hanem inkább maga előtt tartotta őket, három ujjal és egy hüvelykujjal a kezén.

Ellentétben a hüllőlények népszerű ábrázolásával, a magasabb entitásnak nem volt pikkelye, és világoskék-szürke bőrtónusa volt, ami a kékeszöld szín felé hajlott.

Annak ellenére, hogy a teherautóban zárva voltak az ablakok, Woods gondolatok általi kommunikációt észlelt, ami megnyugtatta, hogy ne féljen.

A találkozás során Woods egy pillanatra elájult vagy elvesztette az eszméletét, amely során mélyreható introspektív élményben volt része.

Olyan érzés volt, mintha egy gyors életfelülvizsgálaton ment volna keresztül, miközben emlékek és gondolatok árasztották el elméjét.

Elmondta, hogy végiggondolta az életét, beleértve a szerettei elvesztését is. Ez az intenzív élmény mélyen érintette, és mindent megkérdőjelezett.

Amikor ennek az életszemléletnek a céljáról vagy jelentőségéről kérdezik, Woods elismeri, hogy nincs egyértelmű válasza.

Azt is elismeri, hogy szürreális és elsöprő élmény volt, ami arra utal, hogy talán rosszkor volt rossz helyen.

A találkozás ezzel nem ért véget; Woods úgy emlékszik, hogy kiszállt a teherautóból, és egy sötét, hideg és ismeretlen környezetben találta magát, ahol az elszigeteltség és rettegés érzése töltötte el.

Földönkívüli tevékenység itt a Földön?

A vallomása természetesen nem perdöntő, de az talán sokat mondó lehet, hogy egy viszonylag hiteles figuráról lehet szó már csak amiatt is hogy valóban őrmesterként szolgált az Amerikai Légierőnél.

Sokan gondolják úgy, hogy a Pentagon valójában a teljes igazság felfedését, bejelentését készíti elő.

Az utóbbi néhány évben ugyanis meglepő nyíltsággal kezdtek el beszélni az ufókról és azonosítatlan repülő tárgyakról a kormányzatban és a hadsereg környékén is.

Egyértelmű, hogy van egy jelenség, amire nem találnak magyarázatot, és ez nemzetbiztonsági kockázatként van kezelve.

Egy láthatatlan “háborúban állunk” ugyanis egy ismeretlen valamivel, amit fontos lenne megérteni…

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.