CímlapsztorikEgészségünk

“Megetetett” társadalom: GMO műzöldségek, rákkeltő felvágottak és húsok, a világ, ahol EHETETLEN ételekkel tömnek minket!

Arra “tervezték” valójában őket, hogy a bennünk “növekvő” betegségeke táplálják? Minden, amit az élelmiszeripar borzalmairól nem mondtak el…

Csodálkozunk, hogy annyi a beteg, rákos és allergiás, krónikus bélgyulladással küzdő ember, és olyan, mintha ezek a civilizációs betegségek vírus módjára terjednének?

Megnéztétek már valaha, mikből állnak egyes termékek, amiket leemeltek az élelmiszeripari “gyárak”, azaz boltok polcairól?

Hirdetés

Hosszabb már a címkén az E-betűs összetevőket felsoroló rész, mint egy Weöres-vers…

Rákkeltő felvágottak, műanyag ömlesztett sajtok

A felvágottakban található nitrites pácsóból gyomorrákot okozó nitrozamin képződhet, a színezők pedig kárminsavat tartalmaznak, ami egy trópusi rovarból származik.

Egyes szakemberek szerint az élelmiszeripar már rég nem az emberek élelmezéséről, hanem a megbetegítésükről szól…

Az ömlesztett sajt, a felvágottak vagy az üdítők, amelyekből gyereknek egy kortyot és egy falatot sem lenne szabad enni-inni, akkora károkat okoznak a szervezetnek, hogy azt a tudományos kutatások még jelenleg sem képesek teljes mértékben feltérképezni.

Sajtipar: amitől kifordul a beled…

Az élelmiszeripar egyik nagy szegmense a tejipar, azon belül is a sajtipar.

Azt azonban álszent módon nem reklámozza az ipar, hogy a sajtok többsége egy nehezen emészthető masszát alkotnak.

Ezért van az, hogy olykor nagyon sokaknak megy is a hasa a sajtok, főleg ínyenc sajtok fogyasztása után.

A tejföl zsíros, koleszterinben gazdag, ezért ezt sem minden esetben javasolják a táplálkozási szakemberek.

Eleve rengeteg a vita a tejről magáról is, mivel sok kutató van ma már azon az állásponton, hogy a tej valójában nem is élelmiszer. Sőt, a tejmítoszt bár sikeresen elültették a köztudatban, valójában csak egy nagy marketing lufi.

Hirdetés

Vagyis valójában nincs összefüggés az erős csontok és a tej kalciumtartalma között. Éppen ellenkezőleg…

A legfrissebb kutatások ugyanis azt hozták ki, hogy a tej nagy mennyiségben való fogyasztása valójában a csontritkulással függhet össze, és ezt ma már orvosi statisztikai adatok is mutatják.

Élelmiszeripar: nem egészségre tervezve?

Egyre nagyobba gyanú már a szakemberek körében is, hogy valami végzetes átalakítás történt az élelmiszeripar háza táján a 90-es évek óta, ami aztán lejtmenetbe állította az egészséges életmódot is a kétezres évek után.

Azelőtt is rengeteg beteg ember volt, de nem ennyire nagy arányban.

2000 után kezdett el minden végtelenül felgyorsulni, komolyabban bendulni az a bizonyos élelmiszeripari tömegtermelés, a gyárszerű véres vágóhidak, az agyonszteroidozott és antiioti9kumozott tehenek, marhák, és a “kokssszal” felfújt csirkék…

Nagyon sok szakember tartja úgy, hogy a mai élelmiszeripari rendszert valójában nem arra tervezték, hogy az embereket ellássa élelemmel, hanem arra, hogy megbetegítse azokat.

Ebben pedig van valami.

Egyre több az ételallergiás, de a daganatos megbetegedések száma is drasztikusan magasra ugrott.

Ez pedig mind annak a jele, hogy valójában globális szinten mérgeznek minket.

Ez a mérgezés pedig valamilyen szinten tudatos…

Modern népirtás fű alatt?

Létezhet egy titkos összefonódás az élelmiszeripar és az egészségügy között.

Mivel az ember káros élelmiszerekkel van ugyanis tömve, így egyre emelkedik a betegek száma, amit az egészségügy kiszolgál, ezzel hihetetlen profitot vágva zsebre.

Ne feledjük, hogy a gyógyszerek és a különféle kezelések alkotják azt a betegségpart, amiből az orvosok és a nagy gyógyszer vállalatok gazdagodnak.

Modern kori népirtás zajlik, a profit érdekében.

Csak ezt senki nem meri nyíltan kimondani…

.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!