“Megetetett” társadalom: GMO műzöldségek, rákkeltő felvágottak és húsok, a világ, ahol EHETETLEN ételekkel tömnek minket!
Arra “tervezték” valójában őket, hogy a bennünk “növekvő” betegségeke táplálják? Minden, amit az élelmiszeripar borzalmairól nem mondtak el…
Csodálkozunk, hogy annyi a beteg, rákos és allergiás, krónikus bélgyulladással küzdő ember, és olyan, mintha ezek a civilizációs betegségek vírus módjára terjednének?
Megnéztétek már valaha, mikből állnak egyes termékek, amiket leemeltek az élelmiszeripari “gyárak”, azaz boltok polcairól?
Hosszabb már a címkén az E-betűs összetevőket felsoroló rész, mint egy Weöres-vers…
Rákkeltő felvágottak, műanyag ömlesztett sajtok
A felvágottakban található nitrites pácsóból gyomorrákot okozó nitrozamin képződhet, a színezők pedig kárminsavat tartalmaznak, ami egy trópusi rovarból származik.
Egyes szakemberek szerint az élelmiszeripar már rég nem az emberek élelmezéséről, hanem a megbetegítésükről szól…
Az ömlesztett sajt, a felvágottak vagy az üdítők, amelyekből gyereknek egy kortyot és egy falatot sem lenne szabad enni-inni, akkora károkat okoznak a szervezetnek, hogy azt a tudományos kutatások még jelenleg sem képesek teljes mértékben feltérképezni.
Sajtipar: amitől kifordul a beled…
Az élelmiszeripar egyik nagy szegmense a tejipar, azon belül is a sajtipar.
Azt azonban álszent módon nem reklámozza az ipar, hogy a sajtok többsége egy nehezen emészthető masszát alkotnak.
Ezért van az, hogy olykor nagyon sokaknak megy is a hasa a sajtok, főleg ínyenc sajtok fogyasztása után.
A tejföl zsíros, koleszterinben gazdag, ezért ezt sem minden esetben javasolják a táplálkozási szakemberek.
Eleve rengeteg a vita a tejről magáról is, mivel sok kutató van ma már azon az állásponton, hogy a tej valójában nem is élelmiszer. Sőt, a tejmítoszt bár sikeresen elültették a köztudatban, valójában csak egy nagy marketing lufi.
Vagyis valójában nincs összefüggés az erős csontok és a tej kalciumtartalma között. Éppen ellenkezőleg…
A legfrissebb kutatások ugyanis azt hozták ki, hogy a tej nagy mennyiségben való fogyasztása valójában a csontritkulással függhet össze, és ezt ma már orvosi statisztikai adatok is mutatják.
Élelmiszeripar: nem egészségre tervezve?
Egyre nagyobba gyanú már a szakemberek körében is, hogy valami végzetes átalakítás történt az élelmiszeripar háza táján a 90-es évek óta, ami aztán lejtmenetbe állította az egészséges életmódot is a kétezres évek után.
Azelőtt is rengeteg beteg ember volt, de nem ennyire nagy arányban.
2000 után kezdett el minden végtelenül felgyorsulni, komolyabban bendulni az a bizonyos élelmiszeripari tömegtermelés, a gyárszerű véres vágóhidak, az agyonszteroidozott és antiioti9kumozott tehenek, marhák, és a “kokssszal” felfújt csirkék…
Nagyon sok szakember tartja úgy, hogy a mai élelmiszeripari rendszert valójában nem arra tervezték, hogy az embereket ellássa élelemmel, hanem arra, hogy megbetegítse azokat.
Ebben pedig van valami.
Egyre több az ételallergiás, de a daganatos megbetegedések száma is drasztikusan magasra ugrott.
Ez pedig mind annak a jele, hogy valójában globális szinten mérgeznek minket.
Hogy mennyire tudatos ez az egész? Ezt nehéz megmondani…
Modern népirtás fű alatt?
Egyes összeesküvés elméletek szerint létezhet egy titkos összefonódás az élelmiszeripar és az egészségügy között.
Mivel az ember káros élelmiszerekkel van ugyanis tömve, így egyre emelkedik a betegek száma, amit az egészségügy kiszolgál, ezzel hihetetlen profitot vágva zsebre.
Az elmélet hívei szerint gyógyszerek és a különféle kezelések alkotják azt a betegségpart, amiből az orvosok és a nagy gyógyszer vállalatok gazdagodnak.
Modern kori népirtás zajlik, a profit érdekében? Vagy az emberek nagy része csak túlgondolja a dolgot?
Fontos megjegyezni, hogy a fenti konteót semmi sem támasztja alá – egyelőre – hivatalosan. Vagyis nem lehet – még – egyértelműen kijelenteni, hogy 100%-os ok-okozati viszony van a rák kialakulása és ezen ételek hosszabb távú fogyasztása között.
Azt viszont valamennyi létező tanulmány nem zárja ki, hogy lehet egyfajta összefüggés bizonyos feldolgozott és ultra-feldolgozott ételek hosszú távú, nagy mennyiségű fogyasztása, és bizonyos akár daganatos megbetegedések kialakulása között.
Csak ezt senki nem meri nyíltan kimondani… Ki mit gondol?
.