Egyéb

Megfejthették a gabonakörök rejtélyét: az ingyen energia kulcsát rejthetik?

Ez az egész világot megváltoztathatja…

Lehet, hogy egy olasz feltaláló adhatja meg a végső választ a rejtélyre, hogy miért jelennek meg világszerte gabonakörök, és hogy tulajdonképpen mit is jelentenek.

Világszerte egyre több gabonakör, titkos kódok

Elképesztő összefüggések lehetnek köztük.

Hirdetés

Gyakorlatilag arról lehet szó, hogy egy földönkívüli faj szabadenergia technológiát “faxolt át” a kozmoszon keresztül a számunkra.

Főleg mezőgazdasági területeken jelennek meg, és senki sem tudja, hogyan keletkeznek.

Eleinte akadtak, akik azt állították, hogy kötelekkel és deszkákkal lehet ezeket hamisítani, de ez az elmélet sem magyaráz meg minden esetet.

Vannak, akik úgy vélik, hogy a bonyolult geometriai mintázatok egy magasabb intelligenciától, földönkívüliektől vagy akár időutazóktól származó üzenetek.

Az energiaválságra jelenthet megoldást

Umberto Baudo olasz feltaláló úgy véli, hogy a gabonakörök új technológiák és a szabad energia előállításának titkait rejtik.

Szerinte egyes gabonakörök nem emberi intelligenciától származó üzenetek lehetnek, melyek a mi fizikai világunkon túlról érkeztek.

A ábrák végső üzenete egyértelműen egy általunk nem ismert technológia leírása, megtanítása az emberiség számára.

Ha igaza van feltalálónak, akkor talán a kis szürkék “faxolhatták el” számunkra a szabadenergia kulcsát, hogy ezzel megmentsék a fajunkat a közelgő energiaválságtól.

Tesla lehet a kapocs

Tesla szabad energiára vonatkozó terve sokáig homályos maradt, de Pedro M. utána járt a dolgoknak, és nagyon érdekes momentumok derültek ki.

Hirdetés

Egyes gabonakörök szerinte valóban hamisítványok, hisz ma már mindent hamisítanak. Viszont az eredeti gabonakörök adatokat tárolnak.

Ezek a formációk olyanok, mint a gépek fogaskerekei.

Az elektromos motorok prototípusai például hasonlóan körkörös elrendezésűek, melyek ugyanúgy a gabonakör képződményeken alapulnak.

“Fontos megérteni, hogy a gabonakörök egy üzenet maximális kifejeződései, mert egy képen keresztül sokkal többet lehet kommunikálni, mint szavakkal, minden kétséget kizáróan,” – magyarázza.

“Különösen akkor, ha az üzenetet olyasvalakinek címezték, aki nem beszéli a nyelvüket.”

A feltaláló megállapította, hogy a forgó rendszerek egy “excentrikus mag” körül foroghatnak, amit sok gabonakör formációban felismert.

Ezen mag körül forogva a kör formák lendületet generálnak.

“Sok évnyi tanulmányozás és kutatás után, mindig ezekkel a képekkel a fejemben végül úgy gondolom, hogy megtaláltam a kulcsot, hogy megértsem ezeknek a köröknek a lényegét.

A fő kulcs, hogy megértsük őket, alapvetően egy dolog, a centrifugális erő. Csupán ennyi!”

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!