CímlapsztorikMisztikum

Pszi sebészet: csodálatos gyógyulások, megmagyarázhatatlan erők, amiről a tudomány nem beszél

Egy erő, mely ellentmond minden tudományos ismeretünknek, mégis bizonyíthatóan működik, és képes a gyógyításra sokak tapasztalata szerint.

Az emberiség nagy felfedezéseit kezdetben mindig hitetlenkedve fogadják, és ezek közül is van olyan, ami az átlagosnál többeknél veri ki a biztosítékot.

Ilyen a távol-keleti természetgyógyászat, ami valamiféle titokzatos bioenergetikával végez vágás és vér nélküli műtéteket.

Hirdetés

Mennyire valóság, vagy merő szemfényvesztés csupán az, ha egy szupergyógyító vér nélkül megnyitja a testet és abban beavatkozásokat végez?

Megnyílik a test, vagy nem nyílik meg?

Valóban történik beavatkozás és esetleg egy kis művért használnak a kívánt hatás elérése érdekében? Miféle energiák dolgoznak ilyenkor?

Mérhető-e bármiféle energia?

Mi van a placebo hatással? Dr. Egely György, dr. Miriszlai Ernő, Kiss József Zsolt és Jakab István annak idején gondoltak egy merészet és útra keltek egyenesen a Fülöp-szigetekre, Manilába, hogy utána nézzenek, hogy mennyi ebből az igazság.

“Én nem hiszek semmiben. Én mérek. És ha a méréseim bizonyítanak valamit, akkor sem hiszek, hanem akkor már tudok. Nincs mellébeszélés.”

– Dr. Egely György

Hívják bárhogyan, ami történt velük, mondjon bármit a tudomány jelenlegi állása, testi-lelki sebeikre hathatós gyógyírt találtak.

A placebo hatás valóban működik, sokaknak pedig határozott véleménye, hogy az elme ereje sokmindenre képes.

Hirdetés

Vagyis bizonyos csodálatos gyógyulások mögött egyfajta pszi erő állhat: a gondolatoknak, érzéseknek ugyanis ráhatása van a fizikaik valóságunkra, az anyagra és a sejtjeinkre, így akár az egészségünkre is.

Íme a témába vágó videó:

Szerinted is léteznek ismeretlen erők, melyekkel a tudomány még nem tud “elszámolni”?

Az bizonyos, hogy a világ sokkal több annál, mint amit látunk, érzékelünk belőle…

Akár elfogadják egyesek a tudomány oldalán állva, akár nem. Hiszen régen még azt is kétkedve fogadták egyesek, hogy a Föld nem lapos.

Éppen ezért nem árt, ha mind a tudomány, mind pedig a szkeptikusok kicsit nyitottabbak a témában, hiszen egy paradigmaváltás során óriási felfedezések várhatnak még az emberiségre egyes “erőkkel” kapcsolatban.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!