CímlapsztorikTudomány

Megvan a halhatatlanság kódja: 120 évig is élhetünk, az alapeljárás bárki számára elérhető

Igazi áttörést jelentettek be egy több éve folyó nagyszabású kísérlet során.

Az alapeljárás már bárki számára elérhető, emberek milliói fognak éveket, évtizedeket nyerni és fiatalodni!

Döbbenetes megfiatalodás

Egy milliárdos, Bryan Johnson legyőzte az öregedést és megtlaálhatta az örök élet kódját.

Hirdetés

A 45 éves üzletember 18 éves korúaknak megfelelő belső szervekkel rendelkezika legújabb viszgálatok szerint annak az eljrásának a hatására, amit ő fejlesztet ki és amivel évek óta kísérletezik egy nagy orvosi stáb folyamnatos felügyelete alatt.

Bryan Johnson minden reggel 5 órakor kel, egy órát sportol egy huszonöt különböző gyakorlatból álló edzés keretében, heti háromszor nagy intenzitású gyakorlatsort végez. Ezután kreatinos, kakaóflavonoidos és kollagénes zöld turmixot iszik.

Napi étrendje főként zöldségpüréből, diófélékből, magvakból és bogyókból áll.

Nincs cukor, nincs só, és csak vegán termékek szerepelnek 1977 kalóriás étrendjében. Néha egy kis étcsokit elmajszol, de csak olyat, amely a világ polifenolokban leggazdagabb régióiból származhat.

Soha nem az agyam határozza meg, hogy mit eszem, hanem a testem

– mondja a programját bemutató videóban.

Minden este fél 9–kor fekszik le, miután két órán át kék fényt semlegesítő szemüveget viselt. A szobája teljesen sötét, és a protokoll szerint egyedül kell aludnia.

70 szerve mutatta fiatalodás jeleit

Egy harmincfős orvoscsoport lézerrel, ultrahanggal, MRI-vel, vérvizsgálatokkal teszteli, sikerül-e a fiatalítás.

minden egyes szervét alaposan átvizsgálják, elemzik, ami nem olcsó beruházás, évi 2 millió dollár.

Hirdetés

De Johnson a tudománynak ajánlotta fel a szervezetét és a pénzét is.

Johnson minden mért adata javult, a projekt keretén belül már sikerült öt évet visszafordítania az életkorából, és 25 százalékkal lelassult az öregedés sebessége.

Tüdeje egy 18 éves tinédzser tüdejének felel meg, szíve olyan egészséges, mint egy 37 éves férfié, bőre sima és fényes, akár egy huszonévesnek. Hetven szerve mutatta a fiatalodás jeleit!

Az alapeljárás már bárki számára elérhető és elkezdhető

Döbbenetes de igaz, hogy az alapeljárást mindenki alkalmazhatja már akár most is és éveket nyerhet idővel vele ha következetes és szigorúan betartja.

A receptje pedig az, hogy több zöldség és gyümölcs fogyasztás, pihentető és elegendő alvás, a dohányzás és az alkohol teljes elhagyása.

Ki az aki ki fogja próbálni?

Magának ad pár évet, ami nagyon fontos lehet!

Akár 200 évig is élhetünk

Sokan azt pedzegetik, hogy sokan már a mi életünkből, generációnkból is képesek lesznek a jövőben, az 5-10 éven belül kifejlesztett kezelések hatására 60 és 100 év helyett 150, valamint 170 évekig élni.

A tudományosan igazolt mechanizmus tehát már adott és működik, már csak rá kell jönni, hogy az emberben hogyan hívható elő ez a folyamat kontrollált körülmények között.

Az már egyre biztosabb, hogy az emberi test simán elműködhet akár 120 éves korig ha megfelelőek a belső és külső körülmények, a fentebb leírt kísérlet is ezt bizonyítja.

A kérdés csak az, hogy vajon mi az emberi élettartam végső határa.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!