Misztikum

Mexikóban a megdönthetetlen bizonyítékok az ősi idegenek látogatásáról a Földön!

Ezt magyarázza meg a mainstream régészet!

Mexikó bizonyítékokat tett közzé, hogy az aztékok idegen lényekkel álltak kapcsolatban.

A mexikói kormány feloldotta a titkosítását azoknak az “X” dokumentumoknak és leleteknek, melyeket a Mexikói Ojuelos de Jalisco-nál találtak.

Hirdetés

Az Aztékok jóval a Maják után éltek.

A mexikói kormány beleegyezett abba, hogy nyilvánosságra hoznak olyan régészeti leleteket, melyeket a megtalálásuk óta évtizedekig rejtve tartottak.

“Az aztékok indián törzse az amerikai kontinens egyik legkiterjedtebb bennszülött civilizációját hozta létre a 14–15. században.

Birodalmukat katonai hatalomra alapították a Mexikói-fennsíkon, a mai Mexikó középső és délebbi részén, a Mexikói-öböl és a Csendes-óceán között.

Magukat mexikáknak nevezték, a legenda egyik változata szerint Vitzilopocstli, a törzs főistenének, és egyúttal a harcosok patrónusának utasítására. Az “azték” név a monda szerinti előző hazájukra, Aztlánra utal.”
/Wikipedia/

Ezek közül az egyik, egy arannyal és ezüsttel díszített kőtáblába vésett idegen lény egy sisak alakú fejjel, olyan részletekkel illusztrálva, amint asztronauták űrhajókon utaznak az űrben más űrhajónak tűnő tárgyakkal.

Ezen bolygókat és üstökösöket is meg lehet figyelni.

Több helyi család Ojuelos városból, Jalisco tartományból körülbelül 50-60 év alatt 400 rendkívüli leletet gyűjtött össze azzal a vággyal, hogy egy nap majd megnyitják a saját múzeumukat és nyilvánosságra hozzák ezeket a csodálatos leleteket.

Nyomatok, szobrok, gyűrűk, medálok. Úgy tűnik, ez a korábbi Amerikai kultúra kapcsolatban állt nyújtott szemű idegen lényekkel, akik velük egy időben, együtt éltek, és nyíltan megjelentek nekik az égi hajóikkal.

Hirdetés

Ugyanilyen, vagy ezekhez hasonló kinézetű idegen lényekről számolnak be sokan manapság is akik idegen lényekkel való találkozásukat írják le.

Forrás

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.