CímlapsztorikÉrdekes világ

Mozifilmet készítettek a Földön járt idegenekről, amit aztán soha nem mutattak be – végső eltusolás?

Egyesek szerint a film maga lehet a bizonyíték, és a Föld, a fajunk teljes, elhallgatott krónikája…

A film Zecharia Sitchin 3 könyvén alapult volna, melyeket 2007-ben, 2008-ban, és 2009-ben kellett volna megjelentetniük.

Azonban rejtélyes módon nem csak a film nem jelent meg, de végül a könyvek sem….

Hirdetés

Rengeteg a különféle összeesküvés elmélet a 2006-ban bejelentett mozifilm körül, mely tabuk nélkül mutatta volna be az Anunnakikat.

A filmet el kellett tusolni, és az emlékét is kitörölni a világból. De mi állhatott a háttérben?

Valójában senki sem tudja, hogy mi lett vele, hol vannak a leforgatott anyagok.

Már ha egyáltalán leforgatták, mert erről is egymásnak ellentmondó információk láttak napvilágot.

Az Anunnaki mozifilmmel kapcsolatos konteó nagyon régi, legalább 2007-ig nyúlik vissza, amikor is meg kellett volna jelennie.

Egyesek szerint a film olyan valós információkból építkezett, ami magas kormányzati szerepet vállaló kulcsemberektől származik, akik ténylegesen valós aktákhoz fértek hozzá a földönkívüli jelenlét kapcsán.

A film részletes forgatókönyve soha nem derült ki, az ta forgatások során is lakat alatt őrizték.

Hogy az jelentette-e a film végzetét, hogy valós infókból táplálkozott, vagy egyszerűen csak “leállították” a projektet, szintén nagyon “Ködös”.

A film állítólag olyan erős hatást gyakorolt volna az emberiségre, mely elindított volna valamit, egy paradigma váltást. Egy szomjazást az igazságra, ami rengeteg kínos kérdést hozott volna magával a fajunk múltjával kapcsolatban.

Hirdetés

A film üzenetét és alapját sokan így határozták meg a rendelkezésre álló információk alapján:

Eljött az idő, hogy szó szerint elfogadjuk, nem vagyunk a civilizáció csúcsán, hogy a tudás bölcsőjéből éppen csak kibújtunk, és hogy szembe kell néznünk a genetikailag létrehozott eredetünkkel… Megállapodásra kell jutnunk azzal a ténnyel, hogy nincsenek földönkívüliek, ezzel a nagyszerű, új igazsággal szembe kell néznünk.

MI VAGYUNK A FÖLDÖNKÍVÜLIEK! Űrhajóval jöttünk egy másik bolygóról, megalkottak bennünket, mint egyszerű munkásokat, a képzeletükben megterveztek bennünket úgy 443 000 évvel ezelőtt, azzal a céllal, hogy az új bolygón elvégezzük a szükséges feladatokat.

DNS-ünk az ő testükből van, azt használták a teremtésünkkor, és külsőleg nagyon hasonlítunk rájuk.

A rettentő igazság egy része, amivel szembe kell néznünk, hogy mi, emberek egy véletlen mellékterméke vagyunk a Föld – korai Nibiruról való – Anunnakik általi gyarmatosításának.

Az embereket egy bizonyos okból teremtették, hogy rabszolgákként dolgozzanak az aranybányákban…

Végül az emberiség aztán fellázadt a saját teremtői ellen, és az Anunnakik oldalárólé is átálltak hozzánk sokan, hogy az emberi faj kivívja a saját függetlenségét.

Alapjaiban rengethette volna meg a Darwinizmus elméletét is, arról nem beszélve, hogy 3 komoly történeten át propagálta volna azt az új világnézetet, mely az emberiség sötét múltjáról számolt volna be.

A kormányzatok és bizonyos körök ma is tudnak arról, mit mutatott volna be a film.

És hogy az emberi múlt egy hazugság, majomember mítoszostól darwinostól, az evolúcióról nem is beszélve.

Azonban még nem látták megfelelőnek az időt ahhoz, hogy az emberiség elé tárják ezt, mert feldolgozhatatlan traumát hozna a civilizációnkra.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.